lördag 10 september 2011

Dalarna - Västerbotten i final

Stockholm Röd vräkte in mål under gruppspelet av tv-pucken men i kvartsfinalen tog man sig vidare på endast ett mål och i semifinalen blev det nada. Inte en enda fullträff, det blev det däremot för Västerbotten som vann med 3-0.

Stockholm Röd var på intet sätt utspelade, man hade massor med chanser men lyckades inte sätta en enda.


Synd men nu blir det bronstmatch mot Göteborg istället som i sin tur förlorade semifinalen med 1-3 mot Dalarna.

Och därför blir det, som ni säkert har sett alternativt räknat ut Dalarna-Västerbotten i final. Både den och bronsmatchen spelas under söndagen.


3 kommentarer:

Marko sa...

Var det inte du som satte betygen på spelarna i hockeyallsvenskan i expressens hockeybilaga? I så fall får du ganska skarp kritik på bloggen MrMadhawk för stora brister i din hockeykunskap om spelarna. Bland annat är det ett betyg om Leksands andrekeeper Jens Holmström som upprör...

Marie Hallman sa...

Marko: Jo det var jag. Har jag fått kritik så är det så. Jag och Mr Madhawk tycker inte lika i allt men tycker han att jag är värdelös så får det stå för honom.

Marie Hallman sa...

Marko: Apropå Hellström så har det blivit något fel där på betygsssättningen av Jens Holmström. Jag satte en trea på honom, sedan har det tydligen blivit en fyra i bilagan... det funkar så här att jag jobbar hemifrån, mejlar in (i det hrä fallet) betygen som sedan en redigerare sedan skriver in på sidan tillsammans med allt det andra materialet. Redigeraren har med andra ord lyckas peta in en geting för mycket. Så kan det bli i bland. Vad det gäller andra betyg så konstaterar jag att smaken är som baken. Man kan ju inte tycka lika i allt. Så vida man inte utgår från att Madhawk har någon slags universellt facit och det har han ju inte eftersom det är tyckande och inte vetenskapliga fakta det handlar om.