lördag 24 september 2011

vilken vändning!


 (Djurgårdsjubel uppe i Timrå. FOTO: JOHANNA LUNDBERG)

Stark vändning av Djurgården uppe i Timrå. Kändes ju hyfsat kört där när Timrå hade 4-2 inför tredje men hockey... är ju sporten där allt kan hända. Och plötsligt hände det, igen.

Djurgården gjorde tre mål i sista perioden, två av dem snabbt i början och det sista i tredje periodens sista minut och vände alltså och vann. Eller som Marcus Nilson säger i ett inslag på difhockey.se:


"Vi nötte på dem och försökte till slut nötte vi ner dem, det var en stark vändning"

De tre sista målskyttarna: John Norman, Mattias Carlsson och Marcus Nilson.

Det blev lite sent på Hovet så jag försöker få tag på någon i DIF i morgon istället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg vändning! Och Gnaget fortsätter att plocka poäng. Två Stockholmslag som har parkerat bland de tre bästa. Men som allmän hockeyfantast kan man ändå inte låta bli att fundera på hur snacket går i Malmö ikväll efter 2-6 mot Västerås. Malmö som ju satsat så hårt. Linus Klasen som kostar tre millar i årslön har inte gjort en kasse så här långt. Superflopp är bara förnamnet.
Trodde Malmö lärt sig något att man inte kan köpa sig till framgång men tydligen inte... då går det som det gör nu också. Det blir ideliga smällar mot lag som spelar just som lag och med stort hjärta.

Anonym sa...

Missade i mitt förra inlägg att notera att det är tre matcher som Klasen spelat och som han inte nätat på.
Det är ju i såna här matcher som han verkligen ska kliva fram och hänga två-tre pyts. Med tanke på vad han kostat så borde han ha snittat MINST ett mål per match... Det är ju det minsta kravet man kan ställa.

Marcus Ahlén sa...

Såg hela matchen på tv och slogs av tanken i första periodpausen hur Timrå kunde ligga sist med 2 poäng när de hade full kontroll på Djurgården, men när Timrå började göra misstag som blev allt för avgörande så förstod jag varför tabeller aldrig ljuger - igen. Bara en sån sak som att tappa 4-2 till 4-5 på 20 minuter säger det mesta.
Dock var det inga tavlor från Ridderwall, allting började ute på själva isen.
Som den helt misslyckade rensningen som orsakade matchens sista mål... IG- på det.

Men glad för 3 poäng till DIF :)

Marie Hallman sa...

Anonym: Men du kan ju inte vänta dig att Malmö ska köra rakt igenom serien utan en enda förlust. Så bra är de inte. De kommer nog lika i topp serien ut men en och annan torsk går inte att undvika i hockey. Klasen hade fem framspelningar på de två första matcherna, han har en sån roll där han sätter upp de andra och styr spelet så det lär nog bli mer assist än mål. Fem poäng på första tre matcherna är inte så jäkla illa. Tycker jag.

Marcus: Ja intressant det där eller som Almtorp konstaterade idag att Timrå gick för fullt hela tiden, DIF gjorde det inte, därför kunde DIF vinna när de la in en högre växel. Obs det är hans analys inte min men det låter rimligt.