fredag 20 april 2012

Jhonas!! (inslag på TV10/ Viasat hockey ikväll)


 (Jhonas och Roger Rönnberg. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Match mellan Sverige och Schweiz i kväll, den andra träningslandskampen av två lagen emellan den här veckan.


Jag var ju och träffade Jhonas för både Viasats och bloggens räkning i onsdags. Blev hyfsat ont om tid att göra intervjun innan Tre Kronor skulle vidare och vila på hotellet inför den matchen.  ( FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Men det var kul ändå och den intervjun kan ni se efter kvällens match på TV10 och Viasat Hockey. Den ska komma efter matchen, i magasinet. Kolla gärna då.

Ni som ser sändningen har redan fått se lite snack med Schweiz kanadensiske förbundskapten, skön snubbe måste jag säga! Och mycket noggrann. Han har gjort egna jätte "fusklappar" - som han kallar lapparna-  för spelarna.

Där skriver och ritar han upp nycklarna inför kvällens match och hänger upp i omklädningsrummet så får spelarna gå och kolla själv  där om de vill uppdatera eller påminna sig själva om det snack som coachen har haft med laget tidigare inför matchen.

 Något för fler kanske, alltid är det ju någon som inte haft fullt fokus under genomgången!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket jävla praktsåll han är. Skicka hem skiten och låt honom betala flygbiljetterna själv! Som jag skrev förut i ett tidigare inlägg verkar det som om bara för att en spelare eller målvakt håller till på andra sidan pölen så har denne en gräddfil in i Tre Kronor oavsett klass. Det kunde ju vi alla se som såg Enroth i SSK att han är ett jättesåll. Men bara för att han nu mest är båsdörrsöppnare i nordamerika så får han ändå spela i Tre Kronor. Kraftigt tjänstefel av Mårts. Kul dock att Daniel Bång nätade. Hoppas på honom till VM tillsammans med Fasth, som borde vara den självklara målvakten till nästa landskamp.

Marie Hallman sa...

Anonym: Jag håller inte med dig. Snarare är det så att han måste få lite tid att spela in sig.
Fasth är bra men Enroth är det också.
Kommer å andra sidan Lundqvist hem är det han som är förstavalet