söndag 8 april 2012

Silly season: DIF värvning nummer två - Adam Reideborn


 (Adam Reideborn. FOTO ANDREAS GRANDIN)


Det här har varit ute hela dagen, men ändå. Nu är det klart att Djurgården värvar Adam Reideborn, som det snackades om redan i går.

20-åringen spelade senast i Almtuna men det var först på slutet av säsongen som han kom i gång och spelade och det blev bara totalt tio matcher. Almtuna dribblande rätt rejält med målvaktsvalet och det tog ett tag innan man gav Reideborn förtroendet men då spelade han bra, när han väl fick chansen.Å andra sidan får man väl anta att han knappast är förstavalet, med tanke just på ålder och erfarenhet. Man får väl anta att det väntar - eller att DIF försöker signa - ett mer rutinerat målvaktsval som etta. Reideborn verkar inte veta (eller så håller han masken bra) vem som han får konkurrera med kommande säsong.

Så här säger Reideborn själv  till Upsala Nya Tidning om konkurrensen i sin nya klubb:
"Jag hade helst fått reda på det innan jag skrev på, men vi får se vem det blir. "

Det är ju mitt i allt lite intressant att Tim Sandberg verkar borta från DIF. Han fick ju bara chansen från start en gång och det var det. Sedan stöttade han Wesslau helhjärtat men det måste ha varit en märkligt säsong för honom som mest gick ut på att träna och sedan inget mer.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Spelade bra? Det visar inte staten tyvärr. Färre nollor än SSK:s båda målvakter exempelvis. Hade varit bättre om de förlängt med Sandberg. Vad händer med honom nu?

Marie Hallman sa...

anonym: Han hade över 92 procent, det är helt okej. Obs att jag skrev att han spelade bra på de FÅ matcher han fick, = tio stycken.
Ingen aning om vad som händer med Tim, ska ringa och kolla. dock inte nu kl 0049 :)

Dd sa...

Tror han kan göra sig väldigt bra bakom typ Tellan.
Du har inte lust att höra med Tellan hur landet ligger Marie?
Har hört att han bara väntar på att några av dom äldre rävarna ska skriva på innan han skriver under själv.

Marie Hallman sa...

Dd Ryktet säger väl precis det du skrev, att han väntar på besked vilka andra som är på ingång... jagkan försöka ringa honom frågan, oklart om han säger något dock...

Dd sa...

Ja tack det får du gärna göra.
Skulle vara roligt att bara höra han tankar kring allt, med Djurgårn, en eventuell comeback och allsvenskan.

Om han skriver under så vore det så jävla stort av honom. Med tanke på att han inte fick komma tillbaka förra året när han faktiskt ville. Då ska han hyllas som den hjälten han är!

Peter sa...

Ser ingen poäng att du Marie ska ringa till någon som inte kommer säga något. Du har säkert bra mycket viktigare saker att göra.

Marie Hallman sa...

Dd ja det vore stort med tanke på alla turer som varit. han är dock en jäkel på aatt knipa igen tills det är klart... med vad det än blir

Peter: har mycket att göra ja. Vete fan hur jag ska hinna med allt här på en gång.