onsdag 25 april 2012

Silly season DIF: Djurgården plockar in Karlskogabacken David Lidström

Djurgårdens tränare/sportchef Challe Berglund har bråda dagar. Under onsdagen kom det in en back som väl inte nämnts någonstans i sillysnacket -vad jag har sett (kan ha missat, men tror inte det).

Den som presenterades var nämligen David Lidström från BIK Karlskoga. Den nye Djurgårdsbacken är från Västerås, har spelat fyra år i BIK, Karlskoga eller Bofors eller ja i båda eftersom det är samma sak.Berglund beskriver honom i ett pressmeddelande som  "rörlig, har bra spelsinne och är bra med pucken. En back som vi kommer att få väldigt stor nytta av."

Lidström säger så här om sig själv i samma pressmeddelande:

" Jag ser mig själv som en spelskicklig back som är helt okej på rören och hoppas kunna bidra i Djurgården. Jag gjorde mer poäng i år än tidigare och känner mig redo att komma till en stor klubb som Djurgården. Helst av allt skulle jag vilja dra på mig utrustningen redan nu och köra igång nästa säsong"

 Han har väl inte gjort så jättemycket väsen av sig i BIK de senaste säsongerna men spelade 34 juniorlandskamper när det begav sig och blev 2004 utsedd till bäste back i tv-pucken så det finns nog en del talang att jobba vidare på. Blir intressant att se vad han kan bidra med i DIF.

Det är för övrigt samma med honom som med Frisk i inlägget under, att jag har inte hunnit ringa så jag får återkomma med snack senare från honom.


2 kommentarer:

Ankan sa...

Underbar blogg Marie! Stort tack för att du gör detta!

Marie Hallman sa...

Ankan: Tack du, för att du läser och peppar. Det värmer :D