torsdag 5 april 2012

semifinal 6 AIK-Skellefteå

Semifinal sex, fördel Skellefteå och frågan är .... ska AIK göra en total makeover igen? Komma igen ännu en gång, lika starkt som de kom igen senast i semifinal fyra efter utskåpningen i semi tre?

Jag vågar inte tippa något längre men dristar mig ändå att tro att det är möjligt. Det här AIK-laget har överraskat på både ena och andra sättet i den här semifinalserien så varför inte?Gästande Skellefteå har så klart ett mentalt övertag i känslan att man "bara" behöver ta den här matchen också plus så klart känslan i kroppen efter förra matchens kross av Gnaget.

Å andra sidan. Det finns ju inget svårare än att "bara" slå in matchpucken i hockey. Det har visat sig många gånger förr.

Skadeläget i AIK: Fredrik Svensson och Johannes Salmonsson är borta på grund av ljumske/magmuskelskada respektive sjukdom. Rastislav Pavlikovsky är däremot tillbaka (är uppsatt som extraforward). Med i truppen finns även Stefan Johansson som är tillbaka efter sjukdom och David Lillieström Karlsson.

Reservkeepern Markus Svensson, som olyckligt träffades av en klubba, ståendes i båset senast missar också matchen. Han har en lindrig hjärnskakning. Men Niklas Lundström ersätter som reserv och han har ju visat förr vad han kan.

Jag är på Hovet. Kommer ett par grejer senare i natt.

Inga kommentarer: