måndag 23 april 2012

Silly season DIF: Ölvestad och Lennhammer stannar


 (Jimmie Ölvestad. FOTO ANDREAS GRANDIN)

Nio dagar kvar till Djurgården drar igång försäsongsträningen och i dag måndag, blev det klart att Jimmie Ölvestad och Kim Lennhammer stannar i klubben.

Just Jimmie är viktig som kulturbärare och stomme i det lag med gammalt och nytt som Challe Berglund jobbar med att få ihop."Alla vet vad det innebär att ha en sån spelare i laget. Han har ett stort djurgårdshjärta och var en av våra bästa spelare förra säsongen, och har så varit under många år och kommer att vara nästa år. Det är viktigt för föreningen att Jimmie är med på resan tillbaka till Elitserien", säger Challe Berglund i ett pressmeddelande apropå att Ölvestad skrivit på.


 (Kim Lennhammer. FOTO ANDREAS GRANDIN)

Lennhammer var mestadels utlånad senaste säsongen, bland annat till Almtuna där det blev 11 poäng på 34 matcher, men nu är det allsvenskan som gäller för DIF och då kanske Kim kan få tid och möjlighet att ta klivet upp till bra seniorspel.

"Nu spelar vi själva i Allsvenskan och då är det ingen tvekan om att det är hos oss han ska vara. Han är en spelande back och kan bli en bra power play-back. Kim har byggt på sig år för år och får nu chansen att bygga på sig ännu mer under sommaren. Vi ser utvecklingspotential i honom som vi vill få chansen att förädla i år" säger Challe Berglund i ett pressmeddelande.

Och ja, jag har sökt Challe. Men det har tutat upptaget varje gång så det är bara göra nya försök.

Och ja, alla SSK:are. Jag har ringt Nygårds också. Även där har det tutat konstant upptaget. Nya försök där med således.

7 kommentarer:

Gnagetmannen sa...

6 spelare under kontrakt. Vilken SUPERTRUPP dif har. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Anonym sa...

och vilket målvaktsbyte ni gjort - hahahahahahahahahah

Metal Machine sa...

Jag skulle inte vara så kaxig om jag vore er. Melin ut - Perra in. Fasth ut - Larsson in. Ni tappar Nemeth, Rosén och antagligen Gynge. Ni har fortfarande usla publiksiffror. Känns det bra?

Vårt lag är inte färdigbyggt på långa vägar.

albas näsa sa...

Kan inte ni gnagare ge oss lite tips om hur man går upp direkt?,, nej just det ni var ju nere i 10 år,,i min värld är det ett större fiasko att vara borta så länge än att åka ur.

Gnagetmannen sa...

albas näsa: Och du tror inte att ni kommer att vara nere längre än så? Dif kommer att spela i hcokeyallsvenskan under en överskådlig framtid. Framåt år 2030 kan ni nog börja sikta på elitserien igen.

Metal Machine: Vi ska spela i elitserien. Vilken serie ska ni spela i??? Kasta inte sten i glashus! Kom tillbaka när ni också spelar i elitserien så kan vi snacka. Annars är det mest klädsamt för dig att hålla truten.

Metal Machine sa...

Gnihetmannen: Ses i KS! ;-)

Marie Hallman sa...

Eh, det här känns som internt gnabb mellan er som skrivit. Den tänker jag inte lägga mig i.