fredag 27 juli 2012

Klart med minst sex tv-sända European Trophy matcher


Dryga tre veckor till Djurgården gör sin första match i den här säsongens European Trophy. Viasat har rättigheterna och kommer visa två av DIF:s matcher:

De här matcherna är klara så  här långt och samtliga matcher kommer visas på Viasat hockey. Här är schemat:

17 augusti 18.55-21.20 Djurgården-Bern
18 augusti 16.55-19.20 Färjestad-Zug
19 augusti 15.55-18.20 Linköping-Vienna
30 augusti 18.55-21.20 HV71-linköping
31 augusti 18.55-21.20 Färjestad-Frölunda
1 september 15.55-18.20 Brynäs-Djurgården

Det kan komma att bli en match till, förmodligen med Luleå men det är inte klart ännu.

Samtliga matcher visas som sagt i Viasat Hockey, en del kommer även gå att se på TV10 men vilka det blir är inte helt klart än beroende på en del krockar med annan sport på den kanalen (TV10).

4 kommentarer:

Johan Nilsson sa...

En off-topic fråga: Är nte objektivitet viktigt/ett krav när man jobbar som journalist på viasat och expressen? Eller ska man skilja på det du skriver i din blogg och det du ger uttryck för när du jobbar på ovan nämnda ställen. Jag har aldrig sett ett så stort Djurgårdshjärta någonsin sen den här Ottosson-historien tog fart. Och med tanke på att Djurgården ska spela i allsvenskan som viasat sänder nästa år och du ska jobba på den kanalen kan det bli lite jobbigt att följa dessa sändningar. Eller?

Marie Hallman sa...

Johan: Så du har aldrig sett... nähä. Men då ser du fel. Det är skillnad på vad du tror att du ser och på hur verkligheten är. Så här är det. Jag har inget favoritlag som du kanske har? Jag älskar sporten ishockey och eftersom jag följer AIK, DIF och SSK extra (fullt normalt med tanke på var jag bor) så tycker jag det är extra roligt när det går bra för spelarna i de lagen. För mig är spelarna roligare att följa år från år än en förening.
Det är därför jag tycker det är kul att följa Landeskog, Enroth, Ytterell, Klasen, Dick A, Sanny LIndström, Wesslau med flera med flera även utanför 08-lagen.
Och ja, det är skillnad på bloggen och när jag skriver artiklar i EXP för TT eller gör inslag för Viasat.
Här kan jag bre ut mig mer och skriver även krönikor.
Att reportrar skriver artiklar/gör inslag å ena sidan eller krönikor å andra är inget märkligt, det gör alla reportrar i alla media.
Kolla in din lokaltidning... så får du se vilket lag som de helt naturligt fokuserar mest på. Kvällstidningarna fokar å sin sida på det som säljer mest. Inget konstigt med det.
Det är inte det minsta jobbigt för mig att jobba med Viasats sändningar.
Som exempel kan jag ta kvalserien i våras.
Lika synd som jag tyckte om DIF spelarna och DIF fansen när de åkte ur, och om Örebros/Leksands spelare med flera över att de itne gick upp, lika mycket gladdes jag med spelarna i TImrå och Rögle när de nådde sina mål.
Bara för att du är enögd behöver jag inte vara det.
JAg skriver tex om både AIK och DIF och gläds med såväl det ena lagets spelare som det andra om det går bra - trots att lagen är ärkerivaler.
Så upplever jag det.
Det är min verklighet.
Att du sen TROR att du vet hur jag är och hur jag tänker, kan jag inte göra något åt. Du får tro vad du vill. Jag vet, till skillnad från dig hur jag är och hur jag tänker och jobbar.
Ha det gott och tack för din åsikt!

Anonym sa...

Tycker att det är starkt av dig att svara ett "troll" som bara förpestar den a härliga blogg. Tycker hans synpunkter talar för sig själv och han ska inte matas utan svälta ihjäl och sakta tyna bort. Man blir förbannad att läsa skiten han står för.
Tag hand om dig Marie...Du är bäst och hoppas du orkar fortsätta och ge oss hockeyfans senaste info om Stockholmslagen//
Doyle

Marie Hallman sa...

Doyle: Tack du, det värmer :)