lördag 16 januari 2016

"Jag tänkte ingenting, jag bara agerade"

(Malte Strömwall. FOTO www.hockeymedmariehallman.se)

Det enkla är oftast det bästa heter det ju och just det stämde för Malte Strömwall som med sin 3-3 kvittering  tog matchen mot BIK Karlskoga till förlängning.

Målet  var Maltes nittonde för säsongen och han har fått kämpa rejält för det! Han öste ju  in mål i början av säsongen och gjorde både sitt sextonde (5-1) och sitt sjuttonde (6-1) mål för säsongen, hemma på Hovet då AIK körde över Västerås den 28 oktober.
(Mål nummer nitton för Malte!  FOTO JESPER ZERMAN)


Mål nummer arton kom mot Pantern den 27 november då Malte avgjorde matchen med sitt matchvinnande mål (2-1) i sudden
Sedan tog det nästan två månader innan det här målet så när nästa skulle komma har stötts och blötts. Så skönt få det gjort så klart. 

Att målet dessutom gav 3-3 och en poäng samt  gjorde att AIK kunde slåss om och vinna förlängningen var ju ändå roligare för AIK-forwarden.


(Skönt att få måljubla lite igen!  FOTO JESPER ZERMAN)

Matchen avgjordes till slut med straffar där Robin Kovacs två läckra straffar – en i straffrunda två och den andra i suddenstraffarna - sköt bonuspinnen till AIK. Rättvist kanske man kan säga med tanke på spelet i de ordinarie perioderna där AIK var det klart bättre laget.

Jag var inte på Hovet utan såg matchen hemma och ringde upp Malte istället. Det snacket hör ni här nedan (Finns även på Youtube)

COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)(Robin Kovacs fick ta två av AIK:s straffar....  FOTO JESPER ZERMAN)(... och satte båda. Det gav bonuspoängen till AIK. FOTO JESPER ZERMAN)

Fler fina bilder av Jesper Zerman från matchen finns här


Inga kommentarer: