onsdag 27 januari 2016

"Vi får se hur vi kan formera trupperna"

(AIKs sportchef/ assisterande tränare Anders Gozzi. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

För ett par – tre veckor sedan drog ett gäng i Allmänna Supporter Klubben AIK igång en insamling för att hjälpa sin klubb att värva en spelare inför slutspurten av HockeyAllsvenskan.

Tanken var att köra på temat många bäckar små – att alla som kunde skulle swisha in en hundralapp – vilket snabbt gav lite över 100 000 kronor som AIK nu kan lägga till redan befintlig budget för att ta in en förstärkning till slutspurten.


Jag passade på att fråga Gozzi lite om det där, han är ju tyvärr rätt bra på att inte säga något så inget kioskvältarsvar men här är hans kommentar om pengarna i alla fall…

Jag passade även på att kolla hur AIK ska agera på backsidan då Stefan Johansson tyvärr skadade sig efter några matcher i AIK. En skada som jag tänkte vara snäll och inte säga nu var den sitter, men lurig är den, vilket också spelar in när eventuell värvning/värvningar ska göras.

EDIT: Ser nu att Steff själv bekräftat för Expressen att det är någon vajsing på handleden så då vet alla det nu då. Det är ett känsligt ställe därför jag hade tänkt vara snäll och inte nämna det men säger han det själv så... 

Transferdeadline är 15 februari. Sedan är det stängt.

Klicka på play för att höra inslaget – eller lyssna via mobilen här på Youtube.


COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie,jag undrar,vad var det som var så genant med skadan på Stefan?
Med vänlig hälsning
Kristian A

Marie Hallman sa...

Inget som var genant! Eftersom det är en handledskada som lätt slås upp av en motståndare... så var jag lite snäll först och sa inte vad det var för skada. Sedan såg jag att han själv berättat för andra media vad det var och då var det ju skitsamma, då är det ju redan ute. Så inget genant jag var bara lite snäll där. För snäll kanske?