lördag 20 februari 2016

"Det blev sju mål men det kunde ha blivit fler faktiskt"

(Anders Gozzi. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

AIK, redan klara för den Allsvenska finalen, tog emot Björklöven på Hovet under lördagen. Och körde helt enkelt över sina gäster.

Jag var ju i Gävle och skrev Brynäs-Djurgården för TT:s räkning men då AIKs match började sent så hann jag höra halva matchen på C-more på vägen hem.


Behövde hålla ögonen på vägen i snömodden men hörde hur mer eller mindre lekte med Löven. AIK fick till och med två straffar – tvingade Björklöven att störa AIK så pass mycket – och Malte Strömwall och Robin Kovacs gjorde inga misstag alls.

Två andra roliga saker att notera var att Jonte Andersson gjorde ett mål och två assist och fortsätter ta kliv framåt, lägg därtill att Nicklas Heinerö – äntligen – var tillbaka i spel efter att ha kämpat sig tillbaka efter en tung hjärnskakningsrehab.

Jag ringde upp Anders Gozzi som satt  i bilen på väg hem från Hovet och snackade lite om överlägsenheten, alla målchanserna, straffarna, Jonte Anderssons förvandling, Heinerös comeback, den starka framgångskänslan i laget, självförtroende uppladdningen och alla förväntningar från omgivningen inför den allsvenska finalen (är ju bara fyra matcher kvar av grundserien nu) med mera.

Första frågan var om AIK var lika överlägsna som 7-2 låter…


COPYRIGHT:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o arkivbild i inslaget)

Det distar och låter lite konstigt här o där i intervju men så blir det ibland när man gör telefonintervjuer med någon som sitter i bil, men jag hoppas ni hör allt. Klicka på pilen så startar intervjun.


2 kommentarer:

Grodgnagarn sa...

Kommer inte åt intervjun

Marie Hallman sa...

Ibland faller det bort på något konstigt sätt men nu ligger den där, annars finns den även på https://youtu.be/v6xNanntyHc

:) Marie