onsdag 3 februari 2016

”Sedan kommer en skäggig gubbe i deras lag och får spel på mig”

(Fredrik Karlström fick göra det han dröm om - debutera i A-laget, hemma på Hovet, för AIK. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

 Med en handfull tongivande spelare borta (se listan längre ner) var det läge för AIK att låta ytterligare några juniorer debutera i A-laget.


Forwardsduon Fredrik Karlström och  Emil Leijon samt Anton Schou fick känna på hetluften mot Sundsvall  - för första gången. Max Lindholm och Nicklas Sjölund som också var med i laget, har ju redan fått testa lite förr.
Schou fick starta som åttonde back, spelade 05.36   minuter.  EmilLeijon spelade 09.53 minuter och Fredrik Karlström 12.15 minuter (5,01 + 03.29 + 03..45)

Emil Leijon fick spela i fjärdekedjan tillsammans med Max Lindholm och Emil Lundberg medan Fredrik Karlström fick ta platsen som center mellan Robin Kovacs och Jesper Bratt.

Jag tog ett snack med centern Fredrik Karlström som sånär gjorde mål och som även hann med ett litet gurgel.....klicka på klippet nedan!

COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)


SÅ här ser läget kring de AIK-spelare som inte spelade under tisdagen ut:

Malte Strömwall  - mådde dåligt för dagen.
Micke Lindqvist – mådde även han dåligt för dagen.
Oscar Steen – har problem med ett knä, beslut om behandling under onsdagen.
Stefan Johansson – handledsskada, väntar på operation
Nicklas Heinerö – har haft en hjärnskakning som gett problem ett längre tag.  Uppges må bättre och vara på väg tillbaka nu.
Jacob Spångberg – fick en rejäl smäll senast. Har en överkroppsskada (inte hjärnskakning) Hoppas vara tillbaka snart.

På fredag får AIK förstärkning då Jonas Almtorp ansluter till laget. Om det blir fler spelare in, före den 15:e februari är oklart. Det finns inga stora pengasummor som ligger och väntar så m en det finns grupperingar som är intresserade av att bidra om det är läge.

Inga kommentarer: