torsdag 25 februari 2016

SSK illa ute efter stjärnsmäll i Piteå

For the record…

… så åkte SSK på en riktig stjärnsmäll uppe i Piteå.  Det tog bara tjugo sekunder för Magnus Isaksson att göra 1-0 och det är ju trist men sånt kan man hämta sig från. Är ju hela matchen kvar.


Så blev det inte utan hemmalaget drog istället iväg till både 2-0 o 3-0 (i pp) i första perioden. I andra ökade man på till 4-0 och i inledningen av tredje till 5-0. Sedan får man väl säga att matchen var över.

SSK reducerade genom Henrik Thegel (Johan Skinnars fick målet först men ändrades sedan) och Anton Holm som ska ha en eloge för att han spelade trots sorgen då hans mamma dött hastigt nyligen.

Alexander Sahlin, som oftast varit tryggheten själv, inledde i mål men blev utbytt efter fyra insläppta kassar. Skotten slutade 23-23 men av LT:s rapportering att döma var det bland annat slarv och  klent jobb framför båda målen som gav det minst sagt tunga resultatet.


Piteå behövde tre matcher för att slå Lindlövens IF men frågan är såklart om SSK nu knyter näven i fickan och reser sig. Det är vinna och få en tredje avgörande match eller försvinna och spela kvar i division ett även nästa säsong som gäller nu för SSK.

Inga kommentarer: