måndag 19 februari 2018

Mitt lilla hjärta fick somna in

(Min lilla livsnjutare. Foto Marie Hallman)

Ja detta är off topic men eftersom jag berättade om Tarzan här för ett par veckor sedan så är det på sin plats att berätta hur det gick. Mitt lilla hjärta har dessutom en god kamrat när jag har suttit uppe på nätterna år ut och år in för att skriva om matcherna så därför denna post.

Det visade sig ju för två veckor sedan att Tarzan hade njurproblem, något som bara kan hållas i schack och inte kan bli bättre. Han var dessutom 18,5 år gammal (nästan) så trots medicin som gjorde honom lite piggare i ett par dagar så orkade kroppen bara med en vecka till. Han var pigg i huvudet hela tiden men benen ville inte bära sista dagen och då fanns inget annat att göra än att låta honom somna in på tisdagen i förra veckan.

Tarzqn är saknad och jag pendlar mellan att vilja jobba dygnet runt för att slippa tänka på tystnaden o tomheten som blivit här hemma och att vara mentalt trött och därför inte orka med bloggen riktigt, måste rikta energin på det som ger pengar till mat o hyra. Men bloggen ligger mig varmt om hjärtat så jag kämpar på så gott jag orkar nu så får vi se sedan vad som händer under försäsongen och till nästa säsong. Har ju funderat fram och tillbaka på att hitta en annan form eller någon typ av finansiering men jag vet inte. Vi får se.

1 kommentar:

the_dancer sa...

Fundera på en ny, från Katthem t. ex. För övrigt styrkekramar från en som gillar katter, men är tyvärr för allergiskt att ha en själv.

//Arne