söndag 28 juni 2009

Silly season DIF: Mackan på Bosön på DIF men läget är oförändrat

Jag var ut till Bosön och träffade Hardy Nilsson i dag (en artikel dyker upp senare från det mötet).

Djurgården var där ute för att köra en av sina lägerdagar och bland annat köra sin egen variant av "Lidingöloppet" på cykel.

Med i gänget där ute fanns tre ickekontrakterade spelare - Robin Figren (som ska till Islanders/Bridgeport) i vinter, Patric Hörnqvist som ju tillhör Nashville) och Marcus Nilson som just nu inte tillhör någon annan än sig själv... han är free agent.

Jag var lite sen ut till Hardy, körde lite fel och fick ta Lidingöbron två gånger.... för att komma rätt och hann inte prata med Mackan Nilsson innan de skulle ut på det där "Lidingöloppet" men jag fick ett mess av honom i morse. Där det kort och gott stod:

"Hej. Läget är oförändrat".
Det vill säga... att han funderar fortfarande och att om det blir Sverige så ligger DIF bäst till.

Men inget är alltså klart och jag kollade lite med sportchef Järlefeldt som var där ute också.

Han sa att Djurgården pratat lite mer med Fredrik "Linkan" Bremberg i fredags och att klubben fortfarande har goda förhoppningar om att signa både Mackan och "Linkan" . Meeeeeeeen..... att inget är klart med någon av dem.
Än.

Linkan och Niklas Anger är dock inte med därute på Bosön och Hardys motivering till att "Bengan", "Figge" och "Mackan" var med men inte "Linkan" och Anger (som båda kör på egen hand) var att "vi brukar ju ha en del NHL-proffs med på träningarna när det finns utrymme för det."

Inga kommentarer: