söndag 28 juni 2009

Passa på nu DIF-fans

Djurgården har skjutit sitt årsmöte lite framåt i tiden, men möte blir det ändå i morgon kväll, alltså tisdag 9 juni, klockan 19.00 på Hovet (entré 16) men nu med information istället för beslut.

Och det finns ju en hel del att fråga om, till exempel den kapitalanskaffning som jag skrev om för någon månad sedan som klubben hoppas ska dra in en 25-30 miljoner (länk här nedan, DÅ trodde Mats Larsson på ett minus för säsongen på 10 miljoner men senare uppgifter har sagt sju mille back) men som också innebär ägarspridning av aktierna, om vad som händer med de fem "utbrytarlagen" vara av DIF är ett med mera.

Så här står det på DIF:s hemsida:
"Det är vi som tillsammans är Djurgården. Vi vill alla att det ska vara högt i tak i Djurgården och de enda kommentarer och synpunkter som inte är värda att beakta är de som fälls i slutna rum. "

Och det har de ju rätt in, att det som sägs hemma på kammaren inte får någon effekt, alltså. Så knalla iväg till mötet och passa på att ställa era frågor och få information nu!

På den här länken http://stockholm.city.se/sport/ishockey/elitserien/16165/brakforlust_men_nya_miljoner_pa_vag_inhittar ni föresten intervjun med DIF hockeys ordförande Mats Larsson om det ekonomiska läget inför bokslutet.

Inga kommentarer: