onsdag 15 februari 2017

SSK bröt tunga förlustsviten

(Lucas Carlsson gjorde segermålet som bröt den tunga sviten. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Är lite för trött nu men vill ändå ha med här på bloggen att SSK äntligen bröt sin tio matcher långa förlustsvit. Viktigt inför kvalserien nedåt! (Stor risk att man hamnar där ju)

Måns Lindbäck inledde målskyttet för SSK med sitt fjärde mål på de fem senaste matcherna. Och vilket då är hans fjärde mål totalt för säsongen. Där fanns outnyttjad kapacitet helt klart. Spela runt tolv minuter per match. Känns väl som han kan få någon minut eller två till nu väl??
Anton Holm gjorde 2-0. Hans 25:e mål för säsongen. På 44 matcher! I ett lag som ständigt legat i botten?! och trots att han vid något tillfälle mitt i knappt fick spela. (Fattar fortfarande inte varför) Sjukt starkt!

Lucas Carlsson gjorde det som till slut blev segermålet. SSK var visserligen nära att göra ett fjärde men det blev två reduceringsmål av Modo (Emil Molin och Henrik Björklund)  istället.

Men oj så viktig 3-2-segern kan komma att bli. Allt talar för kval neråt och då gäller det att komma in i den med en bra känsla. Bara hoppas man kan behålla den nu!


Inga kommentarer: