fredag 24 februari 2017

Nionde raka för AIK

(Fredrik Karlström, en av fyra målskyttar men här är han fotad vid ett tidigare tillfälle. Foto www.hockeymedmaiehallman.se)

Nionde raka segern för AIK blev det när Västerås kom på besök under torsdagskvällen. Var tydligen en ganska sömnig match men det spelar ju ingen roll i det här skedet av säsongen. 

Nu är det plocka de poäng som går som gäller för att komma in i ett play off  - eller Meka Hockey Race som HA kallar det - på bästa sätt.

Målen gjordes av:  Anders Eriksson, Micke Lindqvist (mål nr 16!), Fredrik Karlström - hans första kasse sedan 28 november då han nätade mot Vita Hästen och Victor Ekarv - i tom kasse. Första målet för AIK sedan comebacken i klubben.

Gasper Kroselj vaktade målet, tog 27 av 28 skott.

Noterbart här är ju annars att backen Anton Cederholm spelade igen, runt 11 minuter. Imponerade om ni frågar mig, efter att ha fått ett slagskott rätt i munnen för en dryg vecka sedan. Den ommöbleringen av tänder osv kommer kännas ett tag till misstänker jag och starkt såklart att spela redan!

Noterbart också att Jonathan Andersson spelade sin andra match efter skadecomebacken i matchen mot Mora. Kul att skadan verkar läkt och att handleden/handen verkar hålla. 

När AIK hade nio segrar på rad minns jag inte. Finns säkert men senaste året var den längsta segersviten sju matcher. Så det är ju imponerande att sviten hålls igång

Inga kommentarer: