fredag 11 juni 2010

Premiär...

Ingen har väl undgått att märka att fotbolls-VM har dragit igång idag.
För mig innebär det samtidigt en liten premiär på Dagens Nyheters webbsport, sitter på dn.se hela kvällen med strikta order att bara göra fotboll i dag.

Jag kommer jobba lite till och från under sommaren på dn.se och det kommer göra att jag har lite tajt om tid med bloggen just de dagarna. Men jag har tänkt försöka köra på med bloggen som vanligt så gott det går, med den enda skillnaden att jag måste lägga in grejerna antingen före och/eller efter mina arbetspass där.

Ville bara berätta det om ni undrar varför en del grejer kommer mitt i natten i stället för på dagen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka grejjer? Är ju lika tomt som vanligt..

Marie Hallman sa...

Anonym: Tack för din åsikt.

Benjamin sa...

Grattis Marie!
Hoppas verkligen DN spåret funkar för dig!

Lite synd för oss andra och bloggen som kommer lida, förhoppningsvis orkar du hålla igång med den som vanligt. ;)

Lycka till!

Marie Hallman sa...

Benjamin: Tack du, men det här på dn är bara tillfälligt under sommaren så jag får in lite lön, vilket är ett måste för att jag ska kunna fortsätta med bloggen ju. Men jag ska försöka hinna göra inlägg/artiklar före och efter min arbetstid så gott det går.

Marre sa...

Kör på, kul med fotboll, måste man ju kolla in dn.se nu.
Har du hört ngt vad som händer på DIFs medlemsmöte 22?

Marie Hallman sa...

Marre: nej, inte mer än vad de har lagt ut på hemsidan. Men jag antar att de kan ge lite info om bokslutet då. Eller borde kunna då det skulle komma runt midsommar. Har inte skrivit något där än, alltså ingen text. Sitter ensam och lägger ut TT-texter i kubik. Hoppas att det ska lugna sig lite med det när VMs gruppspel är slut så jag kan göra lite egna texter också. Ska länka till dem i såfall härifrån.