tisdag 28 juni 2011

Nygårds: "Jag hoppas vi får klart med den första de närmsta dagarna"

Jag utlovade ju ett snack med Nygårds angående den minst sagt tomma posten i laget - målvaktssidan där det fortfarande inte finns en enda keeper i SSK-truppen inför kommande säsong.

Men det ser ut att ljusna lite i alla fall då SSK, enligt klubbens sportchef, är nära kontrakt med en målvakt.

Nygårds vill inte gå in på namn, vill ju helst inte att någon annan ska hålla sig framme och slåss om samma målvakter som SSK och det har jag respekterat och lät bli att tjata vidare om det.

Det viktigaste är å andra sidan att det händer något över huvudtaget, inte vilket namn som är närmast och jo det  händer saker, säger Nygårds:

-Med en av de som vi vill ha har vi kommit till hyfsat. Vi har någon form av positiv dialog när det gäller SSK och hans tjänster, säger SSK:s sportchef.


Ni letar ju minst två målvakter, den som du pratar om nu, är han förstekeeper?
-Det får man ju se, vi vill ju helst ha två som är möjliga att använda där, men viktigast nu är ju att hitta någon målvakt inte att säga vem som ska vara etta.


När kan det här gå i lås då?
-Som det ser ut nu så hoppas jag det gör det de närmsta dagarna. Vi hoppas ju få tag på en till snart men får vi den  här killen nu så är det ju en början i alla fall.

När det gäller övriga truppen så letar SSK fortfarande efter "en till center" medan man just nu känner sig nöjda med de åtta backar man har på kontrakt. När det gäller Putte Carlsson så är det ju ordförande Bergman som sköter det men om något hade hänt som påverkar truppen så hade ju Nygårds fått veta det. Och än så länge (tisdag eftermiddag) så hade han inte fått någon info.

8 kommentarer:

Gustaf sa...

3:e bästa målvakten i ligan... Pontus Sjögren

Ha ha ha Nygårds är för kul. Men samtidigt skrämmer han en rejält.
"Nygårds vill inte gå in på namn, vill ju helst inte att någon annan ska hålla sig framme och slåss om samma målvakter som SSK och det har jag respekterat och lät bli att tjata vidare om det."

Vad fan tror han??? Att samtliga andra sportchefer jobbar lika jävla långsamt som han själv gör?
Samtliga lag förutom MoDo och Malmö i de två högsta serierna har klart med sina målvaktspar (Både Modo och Malmö har dock redan en målvakt kontrakterad, förstekeeper hos MoDo och andrekeeper hos Malmö) och jag tror inte den målvakt som Södertälje letar är av samma dignitet som varken Modo eller Malmö söker, så Nygårds hade gott kunnat kosta på sig att släppa namnet till dig. Som sagt tror han att alla övriga sportchefer jobbar lika långsamt som han själv gör? Har han noll koll på hur omvärlden ser ut? Är han medveten om att det är mindre än 50 dagar kvar till seriestart??? Det verkar inte så.

Du borde ha pressat honom lite Marie om varför han jobbar så långsamt och varför det dragit ut så förbaskat på tiden med målvaktsfrågan.

Och menar han på fullaste allvar att backsidan är helt tillsatt??? Jag blir mörkrädd. Hur fasen kan han tro att den där backbesättningen ska ta oss till kvalserien? Ser han inte vad många av oss andra ser? Hur dålig kvalitet det är på backsidan. Ärligt. Jag fasar för den här säsongen. Det kan bli så att vi slåss vid det nedre kvalseriestrecket.

Jag har köpt säsongskort sedan 1983. Nu har jag köpt mitt sista för det lag som Nygårds satt samman gör inte att jag kommer att gå till Templet mer än sporadiskt och kommer att i första hand vara "internetsupporter" kommande säsong.

SSK1902alltid sa...

Jösses Gustaf.

Det där inlägget kunde du besparat "oss".

Gå och släpp ut din negativa energi och inställning någon annanstans.

Döm inte hunden efter håren. Låt de entusiastiska nyförvärven få entra isen först.

Marie Hallman sa...

Gustaf: Ingen sportchef vill gå in på namn så det är väl inget konstigt med det. Sedan tycker jag du är lite orättvis mot honom.SSK är det enda laget som har blivit degraderat i vår. Modo - som nästan åkte ur har också tagit tid på sig men självklart tar det lång tid för SSK när så gott som hela laget lämnar ohc de ekonomiska förutsättningarna blir helt andra i ett slag.

SSK ville ju behålla Pontus, som nu storsatsande Malmö betalat bra för så även om Pontus inte är i din smak finns det uppenbarligen andra sportchefer än Nygårds som ville ha honom.

ssk1902: jag håller med dig låt de börja spela först innan motorsågen tas fram.

SSKare sa...

Gustaf jag tror det snart är den 1000 gången jag läser hur du spur galla över Nygårds och klubben. Är du möjligvist yttligare än bitter Nymananhängare?

Det spelar ingen jävla roll hur länge du har haft säsongsbiljett då du ändå inte är ett riktigt fan så som du håller på. Ett riktigt fan stannar även om läget inte är perfekt, även om laget inte är en aspirant för Stanley Cup. Skulle vara riktigt intressant att se hur laget skulle se ut med dig som sportchef. Vi skulle antagligen varit i konkurs då du inte verkar ha någon koll alls på ekonomi utan du tror att vi kan få vem som helst.

Knip igen käften annars kommer någon annan fixa det åt dig. Det är många som tröttnat på ditt förbaskade gnäll!

Anonym sa...

SSKare > Word! Väl talat!

Gustaf > Jag bemödar mig inte att svara dig. Som "SSKare" sa, en riktigt supporter stannar i alla väder. Sluta gnäll eller stanna hemma, mig gör det vilket.

Peter sa...

Gustaf du måste ha varit ute i solen alldeles för länge nu? eller ja du verkar ju visserligen ha solsting i alla dina inlägg. Men du jag kan nästan vara beredd att sponsra ett säsongskort åt dig nere i MSK land, då slipper iaf vi läsa dina hatiska inlägg om SSK.

Och som vanligt Marie, du gör ett superjobb...TACK

Jojje sa...

Sebastian Idoff klar som målvakt för Södertälje - känns inte som något supernamn. Ratad av både Frölunda och Troja och sägs också ha taskig attityd och snackar ofta skit om sina tidigare arbetsgivare. Strulig att ha att göra med och har stagnerat rejält efter att ha varit rätt skaplig som tv-puck keeper.

Marie Hallman sa...

Peter: Tack själv för att du läser!

Jojje: jag har också hört det snacket men känner ändå att alla kan ändra sig så jag tänker ge honom en chans först!