måndag 25 juni 2012

En grundstomme till JVM-laget

Ett halvår kvar till JVM men de 34 som i dag tagits ut till ett träningsläger och två landskamper mot Tjeckien  i Norrtälje 29 juli till 3 augusti är i högsta grad med i racet.

22 av de 34 som är med i Norrtälje får dessutom åka med till en turnering i Lake Placid 3-11 augusti. Sedan kan ju saker hända under hösten - både när det gäller spelare som kommer till och faller i från men visst är det en fingervisning hur man ligger till - just där och nu och även där och då i slutet av sommaren.


Här är de 34 uttagna:
MÅLVAKTER: Oscar Dansk, Brynäs, Joel Lassinantti Luleå, Niklas Lundström, AIK, Linus Ullmark, Modo.

BACKAR: Linus Arnesson, DIF, Rasmus Bengtsson, Muskegon Lumberjacks, Jonas Brodin, Färjestad, Ludwig Byström, Modo, Oscar Klefbom, Färjestad, Hampus Lindholm, Rögle, Arvid Lundberg, Skellefteå, Jonatan Nielsen, LHC, Tom Nilsson, Mora, Mikael Vikstrand, Mora.


FORWARDS: Viktor Arvidsson, Skellefteå, Gustav Björklund, SSK, Jeremy Boyce Rotevall, Timrå, Sebastian Collberg, Frölunda, Filip Forsberg, Leksand, Max Görtz, Färjestad, Joachim Nermark, LHC, William Karlsson, HV71, Jakob Lilja, Rögle, David Lillieström Karlsson, AIK, Elias Lindholm, Brynäs, Emil Lundberg, SSK, Emil Molin, Brynäs, Erik Nyström, Modo, Rickard Rakell, Plymouth Whalers, Victor Rask, Calgary Hitmen, Malte Strömwall, Tri-City Americans, Alexander Wennberg, DIF, Mika Zibanejad, Ottawa, Pontus Åberg, DIF.

(Spelare markerade med fet text har anknytning till AIK, DIF eller SSK)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Marie du kan hälsa Gozzi eftersom han inte tar dina intervjuer och vi supportrar inte får veta något att ja inte kommer gå på några matcher detta år. Han har sagt att vi ska ta ett steg framåt men vi har näst sämst trupp i ES och han vågar inte satsa fast pengar har kommit in och ja är så trött på det här han vill antagligen starta säsongen med 12 forwards. Han har ju ljugit i ögonen på AIK, ja mår illa ja har alltid älskat AIK HOCKEY men ja tänker inte ställa upp mer du kan hälsa han detta för han ställer aldrig upp på intervju heller

Erik sa...

Hej!
Skulle vara väldigt intressant om du fick till en intervju med Gozzi.
Det är många supportrar som är rätt så oroliga över att vi just nu endast har 12 forwards och då är Janmark och Lillieström inräknade!
Känns rätt tunt och den är ju enormt skadekänslig.

Dick Axelsson gick ju nu till Frölunda, vore intressant att få veta om intresset kring honom (om det nu fanns ngt) och varför det inte blev AIK.

En annan spelare som vore intressant att få veta hur Gozzi tänker om är Jonas Andersson. Han har ju fortfarande inte skrivit på för ngn KHL-klubb än.
Förs det diskussioner med honom?

Jag och MÅNGA AIK-supportrar skulle bli väldigt glada om du lyckades få till en intervju!

Marie Hallman sa...

Anonym: ah men jag tror inte han är så brydd om det där med intervjuerna tyvärr. Han verkar verkligen inte vilja. Varför vet jag inte. Men SÅ dåligt trupp håller jag inte med om att AIK har. Jag tycker den känns rätt okej och jag antar att det ska in ett par jullar plus en till seniorforward.

Erik: Ja vad ska jag göra? Jag har försökt men han vill verkligen inte svara på de där frågorna och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Åker jag till Ritorp är det ju inte säkert att han är där plus att nu har de semester. Men jag ska försöka tjata lite till under sommaren. Någon gång ska det väl gå får man hoppas.

Anonym sa...

Dick är DIF och skulle aldrig spela i aik. Källa: Dick.
Gozzi var sugen.

Marie Hallman sa...

Anonym: Kan vara så, men han har ju i någon tidning (ab? exp? ) sagt att han håller på AIK? Jag vet fan inte vad han tycker och tänker längre. Mer än att Huddinge är klubben där allt började och finns med i hjärtat.

Anonym sa...

Nja, vad Dick sa i artikeln var väl att hans familj håller på gnaget. Om han håller på de svart-gula är det ju märkligt att inte Gozzi sög upp honom...
/Berra

Anonym sa...

Jo då. Dick är AIK - men inte så träningsvillig, och allmänt lite slapp attityd. Gozzi genomskådade honom rätt tidigt. Vill ha bättre karaktärer in i laget. Synd eftersom Dick kan spela när han vill (och orkar).

Marie Hallman sa...

Anonym oc Berra: Vi får se hur det blir med Dick. Alla kan ju ändras och han verkar ju motiverad att träna extra under sommaren innan hanåker till Götet i alla fall!