måndag 27 juli 2009

Försäsong DIF: Marcus Nilson - nummer fyra

Apropå tröjnummer så har Marcus Nilson fått sitt nummer nu.
Och bloggen kan avslöja... att det blev nummer 4.
Han ville ha ett lågt nummer och eftersom det inte fanns så värst många att välja mellan så blev det fyran.

Det här är första gången som han har haft så lågt nummer i Djurgården föresten. "Mackan" hade nummer 18 som junior, första gången han spelade i DIF:s A-lag stod det 10 på ryggen, under lockouten hade han nummer 17 och i Tre Kronor tror jag - och den jag kollat uppgifterna med - att det bara varit nummer 26.

En vecka kvar till Djurgårdens ispremiär föresten. Spelarna kommer köra in lite skydd och grillor den här veckan men den riktiga premiären blir på måndag och om jag nu lyckats få reda på rätt tid så är det mellan 10.40 och 12.00.

12 kommentarer:

Anonym sa...

konstigt nummer!:) har du hört något om vilka som är aktuella nyförvärv?

Marie Hallman sa...

Anonym: Konstigt? Hur då menar du? Känns lite random men annars så... är det väl okej :0) Nix inte hört något men det kan ju vara jag som missat... börjar väl bli dags att få in de där nu.

Anonym sa...

Nils Ekman har ju kört med #3, så inte så konstigt. Eller det som blir konstigt är väl att se Mackan med det låga numret.

Doyle sa...

Med tanke på kommande nyförvärv, eller NOT !

Känns lite som Djurgårn kör volvo. Små förändringar, bibehålla stommen och lita på att varumärket håller ända in i 3000-talet. Har nu hoppats och längtat i flera år på en lite gnutta satsning som kan leda till åtminstone en topp 4-placering. Hoppas ff på att under kan inträffa. Väntar och hoppas att du, Marie, får vara först att presentera överraskningen i form av nyförvärv som alla fans väntar på. Keep up yor good work (:o)

Anonym sa...

Vincent Lecavalier har också nummer fyra..

marie hallman sa...

Anonym 1 och 2 : Aha. :0)

Doyle: Bra liknelse där! :0) Men du vet, plötsligt händer de ;0) närå men jag håller tummarna för att det blir slutspel i 08 området, gärna för båda esklubbarna.Och för att jag ska kunna avslöja den där supervärvningen... om den kommer. Känns som Angerläge. Vi får se, tack för snälla ord. Och att du läser :0)

Jonnie sa...

Kanske dags för lite ssk nyheter snart marie? =) För snart kommer väl den efterlängtade backen :)

Marie Hallman sa...

jonnie: jotack det vore något. Och den där efterlängtade forwarden/backen till DIF också. Det är fan vad det drar ut på tiden. Ska lyssna lite men det är om jag förstått såväl DIF som SSK i händerna på spelarna nu. Det finns spelare som fått erbjudanden men som verkar ta tid på sig att bestämma sig...

Bengt sa...

Som om det skulle gå bättre om han spelar i tröja 4. Oavsett om han hade 99 eller 004 på ryggen lär det bli en tung säsong för dif.
Jag hoppas att du förstår piken om denna icke-nyhet.

marie hallman sa...

Bengt: Äh jag tycker det är en kul grej. Men du håller på SSK va? Om jag minns rätt här nu. Men den här sajten kommer handla mestadels om tre 08-lag, AIK, DIF och SSK plus en hel del annan hockey. Så är det bara, hoppas du fortsätter läsa ändå :0)

Anonym sa...

Hej marie! Vad tror du om Aalto till Dif? Ganska stabil back om kom topp 5 i poängligan för backar förra sessen,om jag inte minns fel!?

marie hallman sa...

Anonym: Aalto är en bra back men förmodligen hyfsat dyr. Beror nog på vilka andra som kan tänka sig att öppna plånboken.