tisdag 15 januari 2013

Gameday! Almtuna-SSK

Sjätte raka trepoängssegern senast för SSK som ikväll får ta sig an Almtuna i Uppsala. Och det med ett lite decimerat lag.

Förutom tidigare skador på Mattias Carlsson, William Nylander och Thom Flodkvist späddes skadelistan på mot Malmö.


Johan Andersson tvingades uppsöka sjukhus, har problem med en axel oklart vad även om det inte är någon fraktur i alla fall, synd då han var i riktigt bra form.

Robban Carlsson klev också av, efter att ha tacklat Ribbenstrand och fått en knuff när han var på väg ur tacklingen, landade på rygg och slog bakhuvudet i isen. Konstaterad hjärnskakning och en veckas vila verkar vara läget där.

Dessutom har Jacob Dahlström någon käkskada efter att ha fått en puck på käken på träning. Det gör att SSK fyller på med dels inlånade spelare och juniorer.

Backen Jonatan Nielsen var redan på lån från LHC, forwarden Jesper Thörnberg är tillbaka igen på lån från HV71 dessutom plockar SSK upp Sebastian Bengtsson (född -94) och David Pastrnak (tjeck född 1996) från J20.

Man spelar därmed med fyra hela femmor trots skadeläget, det är ju bra. Jag är på plats i Uppsala i Gränby islada, kommer lite grejer senare i kväll

Inga kommentarer: