onsdag 9 januari 2013

Gameday! DIF-Örebro


Djurgården verkar ha kommit ur den värsta – fan varför spelar vi i den här serien – koman nu. Har vunnit 11 av de 14 senaste matcherna, tagit poäng i 12 av dem.

Vinsterna mot topplagen BIK Karlskoga (känner fortfarande vinddraget under överkörningen i tredje), och mot Leksand senast (snacka om att gneta till sig, förlora skotten men ändå vinna för en gångs skull) har givetvis stärkt laget.


Största faran just nu verkar heta magsjuka men förhoppningsvishar de som spydde senast piggnat till och ingen annan insjuknat.

Hur det är med Fredrik Bremberg vet jag inte i skrivande stund, ligger inga lines ute än, men om jag förstod Christian Eklund rätt senast var det inte magsjuka utan någon mindre lower body injury som gjorde att han inte spelade uppe i Dalarna.

Alexander Wennberg, som gjorde ett bra JVM ser ut att vara tillbaka i laget och även om jag inte har sett lineupen än så innebär ju det att Linus Arnesson, backen som gjorden en jättefin JVM-turnering- borde vara spelbar också.

Jag är ute och spelar in grejer till fredagsrepet i kväll, så det blir inga intervjuer. Kommer följa upp den här och SSK matchen med ett par korta texter men inget snack som sagt. Hinner helt enkelt inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Arnesson var sjuk i går enligt han själv.

Marie Hallman sa...

Anonym: Ah ,tack för info!