torsdag 10 januari 2013

Skadekoll SSK - Mattias Carlsson

(Spelsugen och försiktigt hoppfull. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIVBILD)

Jag hann pratat lite som hastigast med Mattias Carlsson i dag. Det var lite  i farten, så det här är ingen intervju men mer en sammanfattning av han sa och ...

....hopp om spel finns än. Carlsson gör ett nytt försök kommande vecka.


Det har under hösten kommit flera bakslag då han försökt trycka på och köra för fullt, i matchtempo, på träningarna.

Det har inte varit tillbaka till ruta ett varje gång ändå beroende på att det går snabbare och snabbare att  komma igen efter bakslagen. Det är ju bra.

Det som håller honom tillbaka just nu är smärtan, den kommer när han trycker på och gör att det omöjligt att spela på den här nivån som ordinarie.

Nu har han försöka lägga om sin rehabtränings lite, mest detaljer, men ändå. Han kommer testa kommande vecka att trycka på fullt igen, vi får vilka svar han får då.

Så hoppet verkar finnas kvar men med tanke på de bakslag som har varit så är det väl en viss försiktig men dock optimism om åtminstone några matchers spel och tar sig SSK till kvalserien kan en frisk och igångspelad Carlsson givetvis bli en fin joker att ha med sig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför är DIF hockey sämst på att uppdatera fans om skadeleget i truppen?

Anonym sa...

Tack, Marie.

Singelkillen sa...

Anonym DIF: Det säger SSK:arna oxå men om sitt lag. "Alla" fans tycker deras lag informerar sämst.... Jag håller på SSK....