söndag 13 januari 2013

Skadekoll SSK Andersson och Carlsson dag två

SSK:s läkare Lars Roos hade inte fått uppgifterna från röntgen bekräftade i går men det har han fått nu. Läget när det gäller Johan Andersson är till att börja med - ingen fraktur. Det är bekräftat från sjukhuset, säger Roos till bloggen.

Det är ju positivt, men. Det finns ju annat tråkigt med axlar.


Johan hade visserligen mindre ont på söndagen men hade fortfarande problem och därför ska det göras nya undersökningar på måndagen för att se om leder eller andra mjukdelar är skadade.

Det är ju inte helt ovanligt med att till exempel AC-leden tar skada vid såna här smällar och det är en av flera mjukdelsproblem som man ska testa Johan för under måndagen berättar Lars Roos för bloggen.

-Att det inte är fraktur är alltså bekräftat men eftersom Johan har ont forfarande kommer vi gå vidare och tittat på AC-leden och andra mjukdelar i axeln som kan ha tagit skada, säger SSK-läkaren.

När det gäller Robban Carlsson mådde han bra idag och det verkar vara en lindrig hjärnskakning bara. Positivt så klart. Men en veckas vila är det ju ändå, det är det numera alltid på hjärnskakningar.

4 kommentarer:

Peter sa...

Bra, Marie. Du är guld värd ska du veta!

BigDan sa...

Bra jobbat Marie! Hoppas att det bara är jäkligt ömt så att Johan kan vara tillbaka inom kort. Satan vad den karln har haft otur med skador senaste åren, han har väl haft 3-4 olika skador bara i år i SSK.

Anonym sa...

BigDan..
Nej, det har han inte haft

Marie Hallman sa...

Peter o Big dan Tack det värmer !!

Anonym: Han hade ett par skador tidigare i SSK vad jag kan minnas, men har gått på för tidigt och fått kliva av igen. Så beror lite på hur man räknar.