söndag 13 januari 2013

Gameday! DIF-Tingsryd

Hann inte skriva det här före matchen.. just nu är det i slutet av första och DIF leder trots en inledande dundertabbe med 2-1.

Ingen Fredrik Bremberg med i laget, även Jimmie Ölvestad saknas liksom ordinarie backen Elias Granath.


DIF kör med tre centrar och fyra ytterforwardspar  samt tre backpar där Marcus Bohman är sjundeback.

SSK som ligger på tredje direktplatsen (samma poäng som tvåan BIK men med en match fler spelad) vann ju sin match i går, lördag, så det krävs seger här för DIF för att vara med i racet om en av de tre topplatserna

Jag är på Hovet,  kommer lite senare i kväll!


3 kommentarer:

Benny sa...

Nu måste du bara ställa Erik Gustafsson och Kim Lenhammar mot väggen över hur de kan vara så jävla pissdåliga och hur de själva inte inser att de är det och ställer sina platser till förfogande och sticker från vår förening. Gustafsson var inne på SAMTLIGA baklängesmål, även de två i powerplay. Hur de båda kunde få förlängt kontrakt övergår mitt och många andras förstånd. Har de inte lämnat klubben till nästa match kommer andra utomstående krafter se till att de gör det!

Marie Hallman sa...

Benny: Det här med att ställa spealrna mot väggen efter en dålig match. Vad ska de säga? Blir en jäkligt kort intervju. Typ. Du var skitdålig, pissdålig rent ut sagt. Han: Ja.det var jag. Och sedan slut. Känns rätt meningslöst.

Anonym sa...

Nej men alltså, Gustafsson... Problemet med killen är att han inte verkar lära av misstagen. Ordet övermod borde ha förklaringen "Erik Gustafsson, DIF Hockey". Jag kan INTE FATTA hur han är funtad. En fantastisk talang, men han kommer att stanna med att vara just talang om han inte inser sina begränsningar.

Jag håller med Benny, jag är så otroligt less på killen. Men, det går ju inte att kicka honom, vi ligger kort på backar.

Kom igen nu Gustafsson!

/Brasse