söndag 22 november 2015

"Det lyser självförtroende om honom"

(Markus Ljungh fotad i veckan som gick. Nu blev det intervju via en lite skrapig telefonledning. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/arkiv)

Två mål och en assist. Det blev facit för Markus Ljungh som tillsammans med kedjekompisarna Robin Alvarez (också 2+1) och Lukas Vejdemo sköt hem tre poäng mot Örebro borta.

Just Örebro nollade ju DIF i måndags men nu tog Stockholmslaget gruvlig hämnd även om segern satt hårt inne efter att Djurgården tappat den 3-0-ledning som man hade efter 6.35 av andra perioden.


(Robin Alvarez är lite målglad. FOTO JOHAN SAHLÉN)

13.46 i tredje var Örebro i fatt men Markus Ljung fick in 4-3-målet (framspelad av Vejdemo och Alvarez) med 3.29 kvar till full tid, i pp och sedan orkade inte Örebro komma igen en andra gång.

Markus Ljungh har nu gjort fem poäng (2+3) på de två senaste matcherna och åtta poäng totalt på de fyra senaste och han är tillsammans med kedjekompisarna klart hetast i DIF just nu.

Det första målet gjorde han i boxplay, det sista i pp och däremellan gjorde ju Robin Alvarez (assist Ljungh och Marcus Högström) samt Daniel Brodin (assist Patrick Thoresen, Matt Anderson) också varsitt mål i pp.

(FOTO JOHAN SAHLÉN)

Vi tog lite snack om det, om matchen, moral, vad mål i short hand och en sån tillbaka vändning på slutet betyder för självförtroendet. Blev även lite snack om Alvarez och Vejdemo med mera!


In och lyssna här. Funkar det inte så finns intervjun även på Youtube här. 

COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)


Inga kommentarer: