söndag 22 november 2015

"Vi visar stark lagmoral"

(Daniel Olsson Trkulja. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Jag tog ett snack med Daniel Olsson Trkulja efter AIK:s vändning mot Almtuna. Trucken som han kallas, fick ett kalasläge i slutet av tredje att skjuta hem en trea men fick se Uppsalalagets duktige keeper göra en jätteräddning.

Det blev ett snack om de två – något sega – första två perioderna, om varför hårdjobbande Almtuna är så tunga att möta, om vändningen och det ökade tempot i tredje och den galna chansen i slutminuterna.

(FOTO JESPER ZERMAN)

Det blev även lite snack om att AIK är så hemmastarka – bara en enda förlust så här långt, samt Daniels egen säsong där poängen och framför allt målen inte trillat in på samma sätt som förra säsongen då han gjorde en lite oväntad succé som en av de ledande spelarna i laget. Med mera.

Klicka på play här nedan eller via Youtube  HÄR

COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)

(Inte bara kompisar på isen, utan även utanför. Micke Lindqvist överraskar "Trucken"  lite under plåtningen :D FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)


Ska även säga att Almtunas målvakt, Jonas Johansson, mycket riktigt är utlånad från Brynäs. I intervjun var jag lite osäker på hur det var men det är han som nu vaktar målet hos Uppsalalaget.


Inga kommentarer: