tisdag 1 mars 2016

Bara för formens skull.... AIK o SSK

... kommer här ett superkort inlägg. Hann inte skriva om sista omgången av HA eller SSKs sista PO2 match mot Piteå här på bloggen.

Men AIK förlorade hemma mot Pantern med 1-4. Jesper Frödén gjorde AIKs enda och sista mål i grundserien för den här säsongen och vann serien med fyra poäng ner till Tingsryd som också förlorade sin sista match.


I dag tisdag inleds den HockeyAllsvenska Finalen med bortamöte för AIKs del pga att DIF har en sedan tidigare bokad match mot Modo.

Extra kul var väl annars att Robin Kovacs blev utsedd till årets junior för andra året i följd. Tror ingen annan har blivit det. Grattis och väl förtjänt Robin!

SSK hade det svettigt värre mot Piteå i de två första matcherna. I den tredje avgörande blev det vinst 2-0. Calle Brattenberger höll sin fjärde nolla för säsongen, SSKs totalt nionde.  Lucas Carlsson och Anton Holm gjorde SSKs mål. Holm har därmed nätat i samtliga tre pomatcherna mot Piteå.

Nu väntar sista  hindret på vägen mot kval till HockeyAllsvenskan dvs play off tre som blir mot Kristianstad. Där börjar SSK borta under onsdagen och har sedan en eller om det behövs två hemmamatcher i den match serien.

Så. Nu går vi vidare!

Inga kommentarer: