måndag 28 mars 2016

”Tillsammans är vi starka – det kunde inte vara mer sant”

(Johan fotad tidigare under säsongen. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/arkiv)

SSK vann även i lördags, då 4-1 mot ett minst sagt defensivt Sundvsall. Och när serieledarna under tisdagskvällen tar sig an Borlänge hemma i Scaniarinken så k-a-n  Sportklubben – om allt går dem i händerna - ta steget upp till HockeyAllsvenskan. För det krävs dock en trea för egen del samt att Sundsvall inte vinner sin match.

Jag ringde Johan Skinnars och kollade ...
...hur laget har jobbat sig samman under säsongen, hur man har hittat rätt i spelet nu, vad som gjorde att man tog sig genom tre playoffrundor trots ett par knackiga matcher,  hur playoffspelet faktiskt lyfte SSK, hur det har varit i omklädningsrummet under säsongen, om det faktum att SSK k-a-n gå upp under tisdagen samt vad som är förbjudet att tänka och säga i laget just nu.

Blev även ett snack om drivkraften i laget, om att ställa krav på varandra, ledarskapet i gruppen, Mats Waltins betydelse, avslutningen av kvalserien, om varför SSK är så vältränade i år, utveckling både i gruppen och hos Johan själv samt vad det första Waltin frågade Skinnars inför säsongen.

Johan ville även lyfta fram fansen så det blev lite snack om relationen med fansen också. Och mycket mer! In och lyssna på intervjun som började med frågan – hur känns det inför match åtta av tio.COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud och bild)


Inga kommentarer: