onsdag 2 mars 2016

"Vi ska ta oss till kvalserien så är det bara"

(Calle fotad tidIgare under säsongen. FOTO: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Play off tre. Sista hindret för att ta sig till kvalserien till HockeyAllsvenskan. På andra sidan isen – Kristianstad.  Och tunga 3-6 som en svidande baksmälla i bagaget på vägen hem.

Nu spelar det ju ingen roll totalt sett hur många mål man släpper in i play off, det är antalet vunna matcher, bäst av tre som gäller så visst finns chansen att vända det här fortfarande.


SSK fick ju en lika risig start mot Piteå i play off två (2-6) vände sedan på steken i de två hemmamatcherna – vann på övertid (5-4)  i match två och nollade Piteå i tredje matchen (2-0).

Kanske kan SSK dra nytta av de erfarenheterna och göra samma resa igen. Det tror i alla fall målvakten Calle Brattenberger som jag fick tag på efter matchen.

SSK sover kvar i Kristianstad, tränar där under torsdagen och åker sedan hemåt för nästa match på fredag kväll i Scaniarinken.

Det blev lite snack om den här matchen,  tappet i andra perioden, slarv och avsteg från spelidéen, vad som förbryllar Brattenberger, vad erfarenheterna från tex matchserien mot Piteå kan göra,  att ha kniven mot strupen, snacket som laget hade i kväll med mera.

Allt finns i klippet nedan.

 
  

COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (LJUD O ARKIVBILD)


Inga kommentarer: