torsdag 31 mars 2016

"Man förstår inte hur stort det egentligen är"

 
(Henrik Nyberg fotad under säsongen FOTO:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Två matcher kvar för SSK som ju redan är klara för HockeyAllsvenskan nästa säsong. Det var många som undrade hur det här  brokiga gänget skulle klara sig …fast sakta men säkert byggdes man ihop till ett lag och flera av spelarna har tagit kliv framåt som spelare.

En av dem som haft en stark utveckling är Henrik Nyberg som med två matcher kvar att spela är totalt fyra i den interna skytteligan (sett över samtliga serier och kval).


Jag ringde upp inför näst sista matchen mot Västervik och pratade om känslan under och efter den avgörande matchen mot Borlänge, om lagkompisen Henrik Thegels uppoffring (täcka puck med hakan, sy tio stygn och så in och spela vidare och sätta två mål direkt) och om att Henrik ju både spelat upp DIF i SHL och nu SSK i HA.

Blev även lite snack om hur säsongen har varit,  hur laget växt ihop och vägen fram mot den avgörande matchen, relationen till fansen, Henriks egen utveckling under Mats Waltin och Martin Karlsson, framtiden och lagbygget för SSK i HA  och vad han själv ( som har +1 på kontraktet) vill inför nästa säsong.  Och lite till.

Intervjun finns här nedan, klicka på playpilen.


COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)

Inga kommentarer: