måndag 7 mars 2016

"På något sätt gäller det att gilla läget"

(Christian Sandberg fotad vid ett annat tillfälle. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Efter fyra sekunder åkte Tobias Ericsson ut.  Med 22 sek spelat gjorde Tingsryd 1-0. Efter 54 sekunder stod det 2-0. Men AIK reste sig,  bytte målvakt från Lindvall till Rahm och hade efter mål av Christian Sandberg och Daniel Olsson Trkulja gått i fatt till 2-2 efter första.

Det blev dock bara ett mål till i matchen, 3-2 av Markus Persson och då det nu står 2-2 i matcher blir det ett avgörande på Hovet på onsdag kväll.


Christian Sandberg var en av dem som utmärkte sig allra mest i Nelson Garden i  match fyra.  Kedjan med Sandberg, Micke Lindqvist och Daniel Olsson Trkulja var inblandad i farligheter framåt gång på gång och stod också för AIKs två mål.

”Sampa” gjorde för övrigt det mesta själv vid sin 2-1-reducering, var som vanligt magisk vid tekningarna och det i duell med en annan tekningskung, Eric Castonguay, samt drev på och hade näsan med överallt där det hände saker.

Han fick bland annat själv benen undanslagna i slutet av matchen men tyckte inte det var något att prata om. Är det hetta och hårda närkamper så är det och så var det.

Blev därför ett snack om matchen, mardrömsstarten – vad AIK-spelarna sade till varandra och gjorde för att vända den tunga starten, tekningstaktiken,  hans fina 2-1 mål, de alltid jämna fighterna med Tingsryd och vad  som blir viktigaste på onsdag. Med mera

In och lyssna här:


COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE
Inga kommentarer: