torsdag 24 mars 2016

"Han blåser alldeles för tidigt. Verkligen!"

(Daniel Olsson Trkulja fotad på Hovet för ett tag sedan. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Tredje SHL-kvalmatchen. Tredje matchen med uddamålsseger. För AIK:s del andra uddamålsförlusten i Karlskrona men också ett spel som lovar mer.

"Vi är det bättre laget", sa Daniel Olsson Trkulja när jag ringde upp efter 2-3 förlusten borta mot Karlskrona.


Men ska det bli en sanning så krävs att AIK vinner alla hemma och tjuvar en bortamatch då KHK nu har 2-1 i matcher efter tre ronder av den här kvalduellen.

Att jag ringde just ”Trucken” beror på att han var inblandad i det mesta den här kvartsfinalkvällen. Han ingår i den starkast lysande forwardskedjan med Christian Sandberg och Micke Lindqvist och var inne på isen vid Lindqvists 0-1 mål samt gjorde själv 2-2  tretton minuter in i tredje.

”Trucken” var även inne vid två av Karlskronas mål. Han är en sån spelare som inte hörs men syns och märks och känns på isen. Lite snack men mycket verkstad. Det gillar jag. Och uppenbarligen Roger Melin som gav honom mycket speltid (16.41)

AIK hade det mesta av spelet under stor del av matchen och vann även skotten med  40-21. Daniel Olsson Trkulja stod för fem av de ihopräknade AIK-skotten PÅ mål.

Här är lite snack om matchen, hur AIK ska överlista Karlskronakeepern ännu oftare, målen, det bortdömda målet, möjligheterna att sno en bortamatch,  samarbetet med både kedjan och backparet Jonathan Andersson och Eric Norin (av Daniel kallad Norpan). Med mera.

COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE

Inga kommentarer: