tisdag 11 oktober 2011

Silly season Linkan...

Går mycket rykten om Linkan nu, bland annat att han skulle förhandla med AIK och jag lovade att försöka kolla upp dem. Gick sådär, bland annat då jag varit på resa och jobb hela dagen.

Var AIK:s sportchef Anders Gozzi varit vet jag inte, fick inte tag på honom så där kan jag inte ge några besked. Han brukar ringa tillbaka förr eller senare, hoppas det blir förr. Men jag kollade lite med Linkan själv också.Han är dock världens bästa på att knipa igen när han vill det och sa sammanfattningsvis att det finns lag som visat intresse som agenten har kontakt med. Det var å andra sidan allt han ville säga. Tyvärr.

Jag försökte fråga om AIK men fick inget svar alls på den frågan. Kan med andra ord inte säga så mycket (inte mycket till inlägg det här) men nu vet ni hur långt jag kom idag i alla fall. har inte hunnit lyssna runt med andra källor heller tyvärr får återkomma i ämnet om jag hör något mer framöver.

6 kommentarer:

Mårten sa...

Jag tror inte Linkan är det hetaste just nu. McDonell är ju på väg in. Däremot måste backsidan stärkas upp, inte minst när nu Fish är borta ett tag.
Daniel Fernholm är ju från stan och klubblös just nu. Jag skulle inte bli förvånad om han dyker upp i AIK-tröjan inom kort...

Hans sa...

Absolut. Fernholm skulle behövas mer i AIK än Linkan och AIK har knappast råd med båda. Tror Gozzi ändrade fokus idag.

Marie Hallman sa...

Mårten och Hans: Jag pratade precis med Fernholm, han sa att 1) AIK har inte hört av sig till honom 2) Agenten har inte heller fått något konkret förslag från Gnaget och 3) att AIK inte är intressant för honom personligen eftersom han är Djurgårdare.

Anonym sa...

Tur för oss AIK:are att Fernholm är så mycket Djurgårdare. Tycker att hans hockeykvalitéer är grovt överskattade. Ett namn som gjort sig kännt mer för löneanspråk än för vad han levererar.

Anonym sa...

När det gäller din tredje punkt i ditt tidigare inlägg ska du inte lita allt för blint på det, inte i dagens snedvridna värld. Se det som lex Zibanejad...

Metal Machine sa...

Återigen... det vore en dröm att få in Fernholm istället för Bombom. Om vi dessutom kunde ta in Linkan som ersättare till Zibanejad tror jag att vi skulle kunna gå långt. Men sen siktar ju inte Djurgården på att vara med i topp 4 heller...