lördag 22 oktober 2011

DIF vs Luleå

Sen lördagsmatch på Hovet. Det drar inte lika mycket folk som på vischan.. men match är det och Djurgården har ju en stor säsongskortskader så det kanske fylls på ändå. Vi får se.

Djurgården saknar fortfarande Andreas Holmqvist men Mattias Carlsson som haft en "mindre skavank" på nedre halvan  av kroppen är tillbaka i laget och går in i andra kedjan med Mathias Tjärnqvist och Jonas Almtorp.



Gustaf Wesslau är uppsatt som målvakt för DIF, David Rautio för Luleå.

Luleå vann ju med hela 5-2 senast lagen möttes, uppe i Luleå. Då stod Tim Sandberg i mål, hans enda match hittills den här säsongen.  Målskyttar då: Pontus Åberg och Mario Kempe för DIF,  Joonas Vikho, Simon Hjalmarsson (x 2) Johan Fransson och Johan Harju målade för Luleå.'

DIF ligger på åttonde plats, med 19 poäng inför matchen, Luleå är femma på 22 pinnar så det går med andra ord att avancera bra för DJurgården om man tar en trea i kväll.

Jag är på Hovet kommer ett par grejer efteråt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dif måste skärpa sig. Att dra ner på tempot när man får pp? Har de någonsin givit utdelning? De är just då man ska hålla farten uppe. Finner de smått chockerande att man kan spela bättre i 5 vs 5 än 5 vs 4. Lägg däran till att det för Djurgårdens IF är omöjligt att göra mål. Vet att djurgårns grej aldrig varit att göra sig av med spelare under pågående säsong men de kanske e dags snart? Kommer zibbe så är de helt fullt. Bort med ngn till och ta över en college spelare eller vad som.

Marie Hallman sa...

anonym: Man dumpade ju Lassen till Malmö... Å andra sidan kommer alltid en massa skador så jag tror de drar sig lite för att göra sig av med spelare också.

Anonym sa...

Jo men säsongen hade väl inte gått allt för långt innan man valde att låta Lassen gå till en klubb som vill ha hans tjänster.