måndag 24 oktober 2011

Snack med Videll...

Vilken bomb! Linus Videll drar till KHL!! Mer snack kommer senare. Nu har jag pratat med Videll (i förmiddags) och Gozzi nu på eftermiddagen. Måste bara göra ett par andra grejer till så kommer det snacket ut sedan. Sorry att det tar tid men jag hade annat inbokat som jag inte kan hoppa över.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie

Väntar med spänning på intervjun med Videll. Kolla gärna om det finns andra bakomliggande orsaker till hans flytt (vilket det ryktas om), och hur det kommer sig att AIK inte hyr ut honom som Linköping gör med sina killar...

Mathias sa...

Marie: Ta gärna ett snack med Gozzi också om du får tag på honom. Fråga om Videll samt nyförvärv då.

Anonym sa...

Tror du på nyförvärv när vi är ett par veckor från konkurs?
Dessutom får inte AIK alla pengar från Videll försäljningen.

Mathias sa...

Anonym: Så illa är det inte. Dessutom vet jag att AIK kollar på nyförvärv just nu när de också får en lönepost på 200k/månaden fri.

Anonym sa...

AIK skickar iväg Videll och DIF är några dagar ifrån att få hem Mika och/eller Ante Engqvist. Eftersom att Montreal har värvat Pettri, så sickade dom ner Ante till AHL driekt. Dom har även Gomez (center) som är skadad!

Vi ses i Globen

/J

Anonym sa...

Anonym: Och du tror inte dif också kommer att behöva skicka iväg spelare när derby 2012 kommer kosta runt 2-4 miljoner? Du kanske har missat det men poliskostnaderna gäller både AIK och Djurgården som båda kommer få skära ned på ungdomsverksamhet, sälja spelare ect för att få det gå ihop ekonomiskt.

Anonym sa...

Det är lungt, aik spelar inte i ES 2012 ;)

Anonym sa...

Fördelen med DIF är att de har höga intäkter. Aik har ju missat sina budgetmål eftersom ingen vill kika på dom...

richardlj sa...

Ett slutsålt derby borde ju gå plus trots poliskostnader?

Marie Hallman sa...

anonym: Svaret finns i intervjun med Gozzi högre upp. Om de hyr ut nu i vinter så går han pga en klausul i vår = AIK får bara pengar för denna sässe. Nu fick man stålars för två säsonger.

Mathias: done. Kolla intervju högre upp i bloggen.

anonym: Jo de får alla pengarna.

J: Varför tror du att Ante kommer hem? Jag tror han vill stanna där och kämpa. Däremot kanske ottawa skickar hem mika, besked i natt.


Anonym: Jo det kommer bli en tuff kostnad för båda, rätt sjukt det där.

anonym: det tror jag de gör.

anonym: Det skiljer en del i intäkter ja, synd att det inte kommer fler på AIKs matcher.

richardlj: Det är frågan om det ger vinst med tanke på kostnad för polis, egen vaktpersonal, och vid ett par tillfällen skadegörelse och böter. Nu har det varit lugnt de sista derbyna, jag hoppas det är det framöver också så klubbarna slipper betala för skador och böter framöver. Är illa nog med polis och vaktkostnader. Samt att man sumpar ett antal tusen på att det måste vara vallgravar där ma inte kan sälja biljetter