torsdag 27 oktober 2011

Vinst på straffar för AIK

Timrå-AIK och 11.16 på matchuret i tredje. Roger Melin tar timeout. Och han är rätt bra på att välja sina tillfällen. Skiter sig ibland men händer rätt ofta att han får till en ändring.

Så blev det på torsdagskvällen då AIK vände och vann (på straffar) efter timeouten. Två minuter och 18 sekunder efter timeouten kvitterar Christopher Aspeqvist (framspelad av twinsen) med en redig rökare.



Kul för AIK-backen! Och viktigt i kampen om en slutspelsplats. Jorå! Visst är det många matcher kvar men de här poängen räknas också och viktigt mentalt för AIK nu när man har sålt Videll att fler kliver fram.

AIK vann sedan straffläggningen då både Christian Sandberg och Richard  Gynge gjorde mål för AIK, Vampola och Alexander Larsson sumpade sina.  Det var alltså Sandbergs straff som blev matchavgörande. Lite synd att inte Gynges straff räknas in i hans statistik också, då han annars hade varit uppe i sju matcher i rad med poäng.

Jag kommer prata med just Aspeqvist men hans mobilbatteri var på upphällningen under bussresan hem från Timrå och det är ju ändå mitt i natten så vi tar det under fredagen istället. Kommer på eftermiddagen.

Inga kommentarer: