fredag 28 oktober 2011

Jhonas och de andra: Två matcher, två vinster

Match för Jhonas Enroth i natt, alltså natten mot fredag och det blev vinst igen. Denna gång 4-2 mot Columbus.

Jhonas tog 41 av 43 skott och höll nollan i första perioden, släpptesedan in ett mål i andra efter 12.10 (ett handledsskott), släppte in ett mål efter 10.51 i tredje (en styrning) men höll sedan tätt resten av matchen. Räddningsprocenten 95,3.



Men viktigast av allt -två matcher, två wins. Det är det som de räknar där borta. Bra jobbat Jhonas! Jag måste sova nu men tänkte uppdatera med lite kommentarer under fredagen.

 .

3 kommentarer:

Mårten sa...

Många rykten i hockeyvärlden nu Marie.
1) Hardy Nilsson är nära sparken hos dif. Montén tar över... (läs mer hos mrmadhawk.se)

2) Pavel Brendl till AIK. Så här skrevs det i en kommentar hos MrMadhawk:

"har du hört något om att Pavel Brendl är nära att skriva på för AIK? Jag har hört det själv från två av varandra oberoende håll men vill gärna kolla på fler ställen också. Tydligen ska Videll-pengarna i kombination med den sponsor som tog både Vesa Toskala och Richard Zednik till AIK vara inblandad även nu. Har du hört något?
Det jag har hört är att han väntas bli klar i nästa vecka och ska vara fullt spelklar lagom till derbyt mot Dif 14 november."

Marie, vad säger du om detta?

Metal Machine sa...

Mårten: Personligen måste jag säga att jag har dålig koll på vad som händer just nu, då jag har haft fullt upp med annat på sistone, men det du påstår verkar högst sannolikt. Hardy har gjort sitt och Pavel är desperat, AIK gjorde en rejäl hacka på Videll och Pavel är väl ingen man direkt tackar nej till. Till skillnad från Djurgårn försöker dessutom AIK se möjligheter istället för hinder - något som också talar för att Brendl kan vara aktuell. För närvarande känns det nästan som att AIK sköts bättre än DIF. Och det säger nog mer om DIF än om AIK.

Marie Hallman sa...

Mårten: Ryktena om Hardy tror jag är tagna är luften faktiskt. Han sitter ju bara och gissar rödhöken. Jag tror DIF byter ut hela tränartrojkan efter säsongen men är tveksam till att de gör det redan nu.Challe är väl högaktuell som ny coach till nästa sässe, med falken som assisterande. Sedan om det verkligen blir så vet jag inte.

Brendl: Nä har inte hört något. Känns inte som en Gozzivärvning riktigt. Men jag vet inte så jag kan varken säga bu eller bä just nu.

MM: se ovan