måndag 3 oktober 2011

Skadekoll DIF Andreas Holmqvist (uppdaterad)


 (Andreas har lite ryggproblem men inte så mycket som ryktena gör gällande. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)


Det går lite halvvilda skaderykten kring Djurgårdsbacken Andreas Holmqvist just nu. Detta då han är skadad och då tränaren Micke Johansson dessutom klämde ur sig att "han är borta en längre tid" på klubbens hemsida.

Jag har messat lite med Andreas och han var lite förvånad över de vilda ryktena...så illa som ryktena gör gällande är det inte. Utan så här ligger det till enligt honom själv:


-Jag har ett litet diskbråck, det ligger och trycker på nerven. Det kan ta 1-3 veckor innan jag kan spela, säger Andreas Holmqvist.

Så mer än så är det inte för dagen i alla fall. Inga ersättningsvärvningar på gång heller alltså.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas han är tillbaka snarast, saknar å se honom på isen & de hårda skottet!

Anonym sa...

Kan inte du kolla med Janne hur DIF ska göra med Mika? Ska dom vänta på honom (han kan spela 8 matcher i NHL och sen komma hem) eller kommer DIF värva en center redan nu om dom hittar någon? Och vad händer om DIF hittar en center imorgon och Mika inte tar en tröja i NHL? Tar man hem honom också eller tackar men nej..../Johan

Marie Hallman sa...

Anonym 1: Håller med!

Johan: Jorå bar Järlan svarar i telefon! Jag har ringt honom i helgen för att se vad som händer, såg honom inte på Hovet tyvärr. Men bara han svarar så...nio matcher är det för övrigt. Kontraktet kickar in vid tionde matchen,

Anonym sa...

Järlan är ute på en liten resa...

Marie Hallman sa...

anonym må så vara. Men hanär lite ojämn när det gäller att svara. Han gör det - förr eller senare men det tar lite väl långt tid ibland. tycker jag. Men har hanmycket att göra så har han väl.