torsdag 13 oktober 2011

Växjö vs AIK

AIK är ute på roadtrip, efter Frölunda senast väntar Växjö i kväll (torsdag). Det är första gången som lagen möts i elitserien ever och det på Växjös hemmaplan så det lär koka i hallen där nere.

AIK ställer upp med sju backar, Fredrik Carlsson har fortfarande sviter av hjärnskakningen, Christopher Aspeqvist saknas också i laget, oklart varför, kan vara petad.
Gnaget har möblerat om lite bland forwards också, in kommer David Lillieström Karlsson som inte var med senast. Det gör att Johannes Salmonsson är uppsatt som extraforward.

AIK startar med Viktor Fasth - får man förmoda. Svensson som är backup i dag ska ju spela med Oskarshamn i morgon fredag och en match till där nere. Växjö startar med Alsenfelt som har beskrivits som "en ny Fasth". Han har dock bara spelat två av tio matcher så här långt men har fina 1,92 i GAA i de två matcherna.

Det är ju ett helt annat Växjö nu än när lagen mötte varandra i Hockeyallsvenskan. Men på den tiden hade AIK sjukt svårt för Växjö och de andra smålandslagen där nere, oavsett hur de låg i tabellen. Då var det å andra sidan Fasth på andra sidan... Ska bli intressant att se hur det ser ut idag.

Vet inte om jag får tag på någon i kväll, vi får se jag ska göra ett litet försök i alla fall efter att jag är klart på Hovet med DIF matchen.

Inga kommentarer: