måndag 17 november 2014

"Båda lagen tog ut varandra"

(Jonas Engström  gjorde SSKs enda mål mot VIK, här fotad tidigare i höstas.FOTO : WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Jag skulle ju återkomma till senaste SSK-matchen - den då SSK mötte Rögle hemma - men hann aldrig.  Synd för det var dramatik in det sista, momentum vandrade fram och tillbaka, Robban Carlsson som satts ut på kanten och gjorde sina två första mål för säsongen.

Nya killen, Jacob Karlsson gjorde mål igen, för andra matchen i rad precis som Press och Beck som varit magsjuk inledde målskyttet. Ja ni hör. Det hände grejer. Det var inte alls så dramatiskt på måndagskvällen då SSK förlorade hemma mot Västerås.


Två defensivt starka lag - SSK och Västerås - tog ut varandra  och även om Jeremy Williams gjorde 0-1 efter 10.38 av matchen så var det inte alls lika händelserikt. Det var mer behärskat.

Klicka på inslaget så hör ni lite snack med lagkaptenen Jonas Engström som även var SSKs ende målskytt i matchen med sitt sjunde mål för säsongen (tvåa i interna skytteligan) Om det inte funkar, kolla då in den här på Youtube.

(Ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se)

SSK som gjort totalt tretton mål (4 mot Oskarshamn, 4 mot Timrå och 5 mot nyss nämnda Rögle i de tre matcherna före den här gjorde den här måndagskvällen endast en kasse. Jonas Engström brottade stark, stark, in sig till målet halvvägs före paus och tryckte där in pucken.

Tyvärr hann det dock inte ens gå en  hel minut så lade Marcus Söderkvist en räkmacka med extra majonäs till Nic Angell som smekte in 1-2.

Sista målet kom i tom kasse men det kunde ha blivit ett till när gästernas Conny Strömberg fintade bort Tim Sandberg från målet, gick runt kassen och behövde bara peta till pucken för att den skulle gå in ett vidöppet mål men nä. Han passade in till slottet och det blev en chans men inte alls lika vass som läget innan.

Att Tim tog den pucken var sanslöst, han var all over the place typ. Och kanske säsongens galnaste räddning - och målmiss.


Inga kommentarer: