onsdag 12 november 2014

SSK tog första bortasegern

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Elva försök. Sedan kom första bortasegern för SSK.  Robin Press inledde och var inblandad i sista akten av målskyttet.

Ni minns hur han inledde säsongen va? Med att ösa in mål och göra poäng i match efter match. Sedan kom dippen, för både SSK-backen och hela laget föresten.

Att han både gör 1-0 och spelar fram till 4-1-målet kan således – kanske – ses som ett gott omen för SSK.

***

Kvällens match? Jag hann tyvärr inte följa den på grund av annat jobb . Men enligt LT var första perioden inget vidare, andra var bra av SSK med bra defensiv när Timrå pressade på PP ska ha varit bra och därefter ska det ha varit smart, enkelt spel med bra skott, rakt på mål och bra press vid returerna.

***

Nya lånet från division ett-klubben Vimmerby, forwarden Jakob Karlsson, nätade direkt i den första av två överenskomna matcher, när han gjorde 3-1 målet sex minuter från full tid – med ett snabbt skott framspelad av Robban Carlsson och Jonas Djupvik Lövlie.

Men det var Jesper Frödén som satte det avgörande 2-1 målet, bara 1.27 in i tredje, i pp. Frödén gjorde mål i matchen mot Oskarshamn för åtta dagar sedan. Bra att få in ett litet målflyt då det gått lite långsamt med det. Målen hittills har kommit mot Västerås (13/9), Oskarshamn (30/9), BIK 8/10 och som nyss nämnt Oskarshamn igen 4 november.)

***

Oscar Ahlström gjorde comeback efter fotskadan, fick spela med brorsan Victor och Eric Lindhagen.  Han noterades för totalt 10.24 i istid, tre skott på mål och plus ett