söndag 16 november 2014

"Nu vill jag bara köra järnet och visa vad jag kan"

(Peter Nolander är tillbaka i SSK-truppen. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)


Den 23 oktober fick Peter Nolander och Sebastian Idoff beskedet att de inte var välkommen att träna med SSK:s a-lag. 

Idoff lämnade för Asplöven men Nolander bet ihop, tränade på med hockeygymnasiet och J20 och nu plötsligt är han tillbaka i A-lagstruppen igen.


– Jag fick ett samtal av Janne Karlsson i helgen att jag var välkommen tillbaka att träna och spela med laget så det är jättekul, säger SSK-backen till bloggen.

När körde du igång?
– Idag (söndag). Det var en kort träning eftersom det var match igår och är match i morgon (måndag) igen men det var väldigt roligt. Bra fart och kul att få träffa hela laget igen.

Och nu är det bara köra på igen då, nu är du tillbaka?
– Ja, det tror jag. Det är ingen som har sagt annat så det tror jag. Och nu vill jag bara köra järnet och visa vad jag kan. Jag vill spela så bra som möjligt och visa att jag är värd en plats i laget. Jag har mycket bra hockey kvar i mig som jag vill få ut.

Hur har det varit de här veckorna du inte har varit med då?
– Det har varit lite tufft så klart, det är klart att man vill vara med men jag har tränat på bra med hockeygymnasiet och J20 och jag vill verkligen rikta ett stort, stort tack till tränarna och spelarna i både hockeygym och J20 – dels för att jag fick vara med och träna med dem och dels för att de har tagit emot mig på ett så jättebra sätt. Det har varit bra träningar och jag har haft roligt så det vill jag ge dem ett stort tack för.


3 kommentarer:

Tomas Lindgren sa...

Lycka till peter tror säkert du tar din plats tillbaka snart

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Stort av Peter att ha denna positiva attityd trots det inträffade.
Långt ifrån alla skulle tagit det som han.
Respekt....