onsdag 26 november 2014

Tredje förlusten på fyra matcher för SSK

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Linus Söderström gjorde tre fina matcher för SSK i slutet av oktober och början av november men när det var dags nu igen blev det tufft värre.

SSK-målvakten släppte in tre av gästande Karlskronas sex första skott och klev av isen med en räddningsprocent på 50 efter 15.59 av första perioden.


Robban Carlsson reducerade visserligen till 1-3 mindre än två minuter efter målvaktsbytet och Francois Bouchard reducerade (efter en enligt LT seg andra) till 2-3 drygt sju minuter in  tredje men…

…ett par minuter efter kom 2-4 och med Tim Sandberg plockat ur målet gjorde Karlskronas Russel Moyer 2-5.  Ridå och  tredje förlusten på fyra matcher för SSK.


**

För en månad sedan lades Peter Nolander längst ner i frysboxen och fick inte ens träna då det ”inte var bra med för många backar på träningen”.

Det var då det. Nu är Nolander kvar - himla tur för SSK att han bet ihop och kämpade på och inte drog. För nu är det lite lätt backkris  istället.

Ales Kranjc som värvades och fick förlängt säsongen ut efter de inledande matcherna har en ”upperbody injury” och ska nu träffa specialist skriver LT.

Länstidningen noterar också att Jonathan Carlsson är borta  med hjärnskakning (när och hur fick han den?) medan Adam Hansen ju lirar runt i Skövde dit han är utlånad.

-Förmodligen kallar vi upp honom. Han har producerat där nere och är en oslipad diamant säger SSK-tränaren Janne Karlsson till LT.


**SSK står nu på 36 pinnar, samma antal som Oskarshamn och Björklöven. Det är bara tre poäng ner till AIK som tagit tre raka treor.  Snacka om att derbyt på måndag blir glödhett!

3 kommentarer:

Tommy sa...

Vad jag fått höra angående Ales Kranjc skada så är det axeln som måste opereras. Detta på grund av att den hoppat ur led och skadat mjukdelarna runt omkring så pass illa att en operation måste till för att få ordning på det. Något som kommer kräva lång konvalescens och sen troligen lika lång sjukgymnastik...

Marie Hallman sa...

TOmmy: Ja trist hur som helst, både fr honom som inte får spela och för SSK hann binda upp en spelare de inte kan använda

Anonym sa...

Nu verkar det som lösningen finns på div1.nivå. Det hade ledarna inte tänkt på tidigare. En så genial ide, billig dessutom, dessutom nu lite sent påkommen!