onsdag 5 november 2014

"Vi behövde det här"

(Yared Hagos. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

 Tre raka förluster. Men mot Karlskrona fick AIK en viss islossning då det blev vinst med 5-2 efter en kalasstart med 1-0 efter 01.57 och 2-0 tjugofem sekunder senare.

Yared Hagos gjorde ett mål - eller om det nu var två.  Han var säker på 4-1 men var lite osäker på vem som gjorde 3-0. Vad gjorde å andra sidan det en dag som denna? Inte mycket.


(Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se)

AIK bjöd som vanligt på bra fart, mycket kämpa, hur många chanser som helst men också lite spel med huvudet under armen. Lite berg och dalbana men med mest bra spel.

Jag tog ett snack med Yared Hagos om matchen, berg och dalbanan i matcherna, ungdomlig entusiam och glödheta målvakten Christian Engstrand - som sånär gjorde mål ända nerifrån sin egen målbur då han lyfte iväg en puck som gick precis vid sidan om KHK-målet i slutsekunderna.

Vi pratade lite om om målen, utvecklingen i laget, alla galna chanser och att det är lite dåligt med andravåg i anfallen. Ryan Mckiernan är visserligen back men har blivit lite radarpartner ändå på något sätt - i pp inte minst - för forwarden Yared Hagos. De spelar fram varandra, inte minst i pp.

Hann med lite prat om hans udda nummer för kvällen (#88) och vad som händer framöver för honom också. Klicka på inslaget ovanför så hör ni det snacket. Det går också att höra (extra bra om du har mobil) på den här youtubelänken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara att hoppas att Hagos blir kvar i vår anrika klubb.

Marie Hallman sa...

Anonym: Instämmer. I alla fall om han fortsätter så här, har gjort det bra hittills under den lilla tid han varit här under hösten.