söndag 20 maj 2012

Äntligen comeback och slutspel för Jacob Josefson

Han missade 30 matcher förra året på grund av en handskada och har missat 54 matcher den här grundserien på grund av först ett brutet nyckelben (37 matchers frånvaro) och en pajad handled (missat 17 matcher till).

Men nu äntligen ska Jacob Josefson få komma in och spela och det rätt in i slutspelet, mot Rangers på måndag. Devils petar Petr Sykora (healty scratch) för att få in Jacob.-Anspänningen är så hög som den bara kan vara. Men kroppen känns bra, min hand känns bra och jag är verkligen uppumpad och sugen på att spela, säger Jacob Josefson till NHL.com.

"Han avslutade starkt innan skadan.Våre tre, fyra matcher av säsongen var han kanon. Att ha fräscha ben vid den här tiden på året när du har kommit 15 matcher in i slutspelsracet kan aldrig skada, säger Devilstränaren Peter DeBoer till NHL.com.

Josef själv säger att han
- Hoppas bidra med mycket energi och förhoppningsvis mycket puckinnehav till laget. Jag har ju inte spelat på några veckor så jag har mycket energi och spelsug att bidra med.

Josefson väntas starta i tredjekedjan med Alexej Ponikarovsky och David Clarkson.

Det finns en video med honom om comebacken här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yeeeees! Tack för bra nyheter, Marie! :)))

Jojo

Marie Hallman sa...

Jojo visst är det!! Go Jacob go!!! :))

Anonym sa...

Sveriges framtid på centersidan tillsammans med Kruger!
Go Jake Go!

Marie Hallman sa...

anonym: ja visst är det! Man blir glad av att se dem spela, det finns hopp! :)

Marie Hallman sa...

Det jag skrev nyss gäller även Gabriel Landeskog. Vilken lirare. Fick inte ut sitt bästa nu men vänta bara det kommer mera!