söndag 29 december 2013

Maries hockepod del 8! SSK duon Sebastian Idoff och Linus Fröberg

(Veckans podgäster och experter - Sebastian Idoff och Linus Fröberg, SSK FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Det tog ett tag men nu så! Nu har poden varit i Södertälje och träffat SSK-duon Sebastian Idoff (målvakt från Skåne) och Linus Fröberg (forward från Värmland).

Vi snackar om Linus Klasens straff i Channel One och andra sköna eller kanske mindre sköna straffar (beror på vem man frågar... om det är målvakt eller straffskytt)


JVM är i gång och vi tar ett grepp på det här med talanger. Kanadicken Connor McDavid - hur bra är han, hur coolt är det inte att ha NHL-ikonen Bobby Orr som agent?! Och varför kallas han  för "Den nye Crosby".

Vi snackar om 16-årige rosade backtalangen Oliver Kyllington (Stockholmare i förskingringen = Färjestad) och så klart lite om William Nylander - SSKs egen supertalang också.

Samt - hur hanterar man talanger - var utvecklas man bäst och varför. Juniorer måste få göra misstag för att utvecklas men får man det, egentligen? Och hur behåller man den där sköna ut och bara kör optimismen man hade som ung när man blir äldre? En del (Linus) har ju hittat tillbaka till den nu när han blivit senior...

Idoff och Fröberg tippar dessutom vem som vinner JVM och varför. De delar ut höstens flipp o flopp i såväl SSK som i övrig elithockey.

Vad menade föresten Fröberg med sin tweet häromdagen, den där det stod "NU RÄCKER DET"? Fröberg förklarar i poden....  och vilka nyårslöften delar de ut. In och lyssna på två sköna lirare och hockeyexperter.

Ni hittar avsnittet här:

Det finns också på Itunes (sök på Maries hockeypod)

Vill ni så kan man även följa poden på RSS här

Inga kommentarer: