måndag 23 december 2013

Söndagens Viasatrep: Hersley och Rahimi (länkar)

(Torsk för Tre Kronor.Igen. FOTO VIASATSPORT.SE)

 Sverige hade chansen - trots förlusten vid full tid mot Ryssland och på straffar mot Tjeckien - att komma två i Channel One Cup. Men då behövdes en trea mot Finland och nej. Det gick inte.

Tvåmålsskytten Andreas Engqvist inledde visserligen målskyttet men när Finland vänt 0-1 till 2-1 orkade inte Tre Kronor hålla uppe farten och slutresultatet skrevs sedan till 4-2 seger för Lejonen som gjorde sista målet i tom kasse.


Sverige gjorde en riktigt härlig insats mot Ryssland men det kändes lite som man brände mesta krutet där. Nu slutade Tre Kronor sist men noll vinster och endast en pinne. Ingen höjdare.

Vad har det här med Viasatreportagen att göra? Jo de visades i pauserna i söndagens match. Och de finns nu på Viasatsport.se.

Här är länkarna....


(Hersley. FOTO VIASATSPORT.SE)

... Hårdskjutande Patrik Hersley. Jag och fotografen Johan hälsade på Leksandsbacken som visade hemligheterna bakom det hårda och (ofta) precisa skottet. Eftersom Hersley inte gillar att berömma sitt eget skott fick Jens Bergenström och Joel Gistedt tycka till lite också.Han har ju grymt skott ju! Klicka här för att se inslaget.


(Rahimi. FOTO VIASATSPORT.SE)

...Linköpingsbacken Daniel Rahimi. Fick som ung rykte om sig att vara galen på isen och spelar verkligen fysiskt. Men har gått från ovårdad till balanserad, älskar att vara i hettan - precis som Mårts vill ha det.
Daniel är född i Umeå men har en pappa som är från Iran och han är själv gärna förebild för killar med invandrarbakgrund som vill spela börja med hockey. Klicka här. för att se inslaget.

Var roligt att träffa båda två. Det är två ödmjuka spelare, med mycket driv i sig. Det gillar jag!

Inga kommentarer: